Σασμός: Με αυτόν τον χωρισμό ξεκινάει η σειρά!

ΜΑΤΙΝΑ ΚΑΡΡΑ

Σασμός: Ποιο ζευγάρι θα τραβήξει χωριστούς δρόμους στη συνέχεια της σειράς; Με έναν χωρισμό θα ξεκινήσει ο δεύτερος κύκλος με τους πρωταγωνιστές να χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους. Ο λόγος για την Αργυρώ και τον Σταύρο. Το ζευγάρι έχει περάσει από 40 κύματα, αλλά τελικά δε θα καταφέρει να μείνει μαζί. Μετά τον θάνατο του Άγγελου, η Αργυρώ χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της και βυθίζεται ξανά στο σκοτάδι. Ο Σταύρος προσπαθεί να τη στηρίξει, αλλά η Βρουλάκη έχει κλειστεί στον εαυτό της.

Σασμός: Με αυτόν τον χωρισμό ξεκινάει η σειρά!

Την ίδια στιγμή, η κατάσταση δε θα αργήσει να ξεφύγει όταν ο Αστέρης αρχίσει να προσεγγίζει την Αργυρώ. Ο Σταματάκης ξεκινά να της στέλνει μηνύματα, ενώ οι τυχαίες συναντήσεις τους γίνονται όλο και πιο συχνές. Αυτό προκαλεί μεγάλη αναστάτωση στην Αργυρώ, η οποία προσπαθεί να τον ξεπεράσει, αλλά δεν τα καταφέρνει. Ο Αστέρης είναι ακόμα στο μυαλό και την καρδιά της. Παρά το όλο μίσος φαίνεται να μην μπορεί να διαχειριστεί τα συναισθήματά της. Ο Σταύρος αρχίζει και αντιλαμβάνεται ότι κάτι συμβαίνει με την Αργυρώ. Ο Σταύρος είναι αφόρητα ερωτευμένος μαζί της, αλλά η κατάστασή της αρχίζει να τον κουράζει.

https://www.youtube.com/watch?v=19tPvIEbfN4

Συνειδητοποιεί ότι η καρδιά της Αργυρώς “ανήκει” αλλού κι ότι ποτέ το μυαλό της δε θα είναι πραγματικά μόνο σε αυτόν. Ο άντρας εξοργίζεται όταν βλέπει τα μηνύματα που της έστειλε ο Αστέρης. Ο θυμός του θα τον οδηγήσει σε μία καθοριστική απόφαση. Έτσι, αποφασίζει να φύγει από την Κρήτη και να επιστρέψει στα Γιάννενα.

Ένα σπαρακτικό χωρισμό θα δούμε, λοιπόν, με την Αργυρώ να καταρρέει.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

πηγη

  • Ακολουθήστε μας στο Google News
  • Κάντε μας like στο Facebook
  • Κάντε μας like στο Twitter
  • Share This Article