Σασμός: Κανείς δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη με τον Νικηφόρο! Μένει ορφανός

ΜΑΤΙΝΑ ΚΑΡΡΑ

Σασμός: Ο νεαρός πρωταγωνιστής είναι πολύ δεμένος με την μητέρα του. Είναι πάντοτε στο πλευρό της και τη θεωρεί στήριγμά του. Όπως, ακριβώς, και τον Μαθιό. Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, η Βασιλική θα χάσει άδοξα τη ζωή της, στα νέα επεισόδια. Σε τραγική κατάσταση αναμένεται να δούμε τον Νικηφόρο, στη δεύτερη σεζόν της αγαπημένης μας σειράς. Εάν ο θάνατος του πατέρα του τον πλήγωσε μία φορά, ο θάνατος της Βασιλικής θα τον πληγώσει επί δέκα.

Σασμός: Κανείς δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη με τον Νικηφόρο! Μένει ορφανός

Η φρικτή της δολοφονία θα σκορπίσει τον τρόμο σε όλο το νησί. Ο Νικηφόρος θα μείνει ορφανός, διψασμένος για εκδίκηση. Το μόνο που θα θέλει, είναι να σκοτώσει με τα ίδια του τα χέρια τους φονιάδες των γονιών του! Ο Μαθιός θα καταρρεύσει. Κανείς δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη. Η Βασιλική θα πληρώσει αμαρτίες άλλων, θα πέσει στο έδαφος νεκρή, αφήνοντας τον γιο της ολομόναχο να επιβιώνει, μέσα σε αυτή την σκληρή βεντέτα. Ο Νικηφόρος, μόλις μείνει ορφανός, θα αλλάξει δραματικά. Θα γίνει ένας αδίστακτος νεαρός, θα παρατήσει τη σχολή του και θα επιστρέψει στο χωριό, αναζητώντας τον άνθρωπο που έστειλε στον τάφο την μητέρα του. Ένας νέος εφιάλτης ξεκινά και η ιστορία μας συνεχίζεται να βάφεται με αίμα.

https://www.youtube.com/watch?v=zzPUUaWki0s

Οι Βρουλάκηδες κατηγορούνται για τον θάνατο της Βασιλικής και οι δύο οικογένειες στέκονται ξανά απέναντι. Ποιος όμως σκότωσε την Βασιλική και ποιος ήταν ο σκοπός του; Ποιες θα είναι οι συνέπειες αυτής της δολοφονίας; Κανείς δε θα μπορεί να κοιμηθεί ξανά ήρεμα.

πηγη

  • Ακολουθήστε μας στο Google News
  • Κάντε μας like στο Facebook
  • Κάντε μας like στο Twitter
  • Share This Article