Σασμός: Η Άσπα αναλαμβάνει δράση! Ποιος ο σκοπός της;

ΜΑΤΙΝΑ ΚΑΡΡΑ

Σασμός: Η κατάσταση γρήγορα θα ξεφύγει και όλοι θα αρχίσουν να αναζητούν ποιος σκότωσε τον γιατρό. Ο φόνος του Άγγελου σημάδεψε την Άσπα, η οποία θρηνεί τον άνθρωπό της και ψάχνει απεγνωσμένα τον δολοφόνο του. Στο στόχαστρο έχει μπει ο Μαθιός, αφού θεωρείται ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία του ξαδέρφου του.

Σασμός: Η Άσπα αναλαμβάνει δράση! Ποιος ο σκοπός της;

Η Καλλιόπη κι οι υπόλοιποι Σταματάκηδες έπαθαν σοκ από αυτήν την εξέλιξη, διότι κανείς δεν πίστευε ότι θα μπορούσε ο Μαθιός να κατηγορηθεί για κάτι τέτοιο. Τα στοιχεία, όμως, είναι εναντίον του. Η Άσπα οπλισμένη με μίσος αναλαμβάνει δράση στο «Σασμό» και είναι έτοιμη να βρει τον πραγματικό δολοφόνο του Άγγελου. Ο Κώστας που έδωσε τη χαριστική βολή στον γιατρό τρέχει στα βουνά για να γλιτώσει.

Η αστυνομία δε θα αργήσει, όμως, να τον βρει και να τον ανακρίνει. Σε αυτό θα παίξει ρόλο και η Άσπα βέβαια, η οποία είναι αποφασισμένη να αποδοθεί δικαιοσύνη για τον θάνατο του Άγγελου, και κάνει τα πάντα για να βρεθεί ο πραγματικός υπεύθυνος.

https://www.youtube.com/watch?v=zzPUUaWki0s

Η γιαγιά Ειρήνη και η Μαρίνα είναι σε σοκ, καθώς δε πιστεύουν ότι η Καλλιόπη και ο Μαθιός δεν είναι υπεύθυνοι για αυτή τη δολοφονία. Άλλωστε, οι διαφορές τους με τον Άγγελο ήταν πολλές. Ο Κώστας ομολογεί και η Άσπα καταφέρνει να κλείσει ισόβια φυλακή τον κακοποιητικό, πρώην σύζυγό της και να σώσει τους Σταματάκηδες.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

πηγη

  • Ακολουθήστε μας στο Google News
  • Κάντε μας like στο Facebook
  • Κάντε μας like στο Twitter
  • Share This Article