ΣΑΣΜΟΣ: Η απουσία της Βασιλικής θα οδηγήσει τον Μαθιό στην κατάρρευση

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΤΣΑΡΟΥ

Οι νέες εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της σειράς ΣΑΣΜΟΣ φαίνεται πως θα καθηλώσουν τους θεατές. Ο Λευτέρης θα κάνει τα πάντα για να εκμαιεύσει όσα στοιχεία μπορεί για τη δολοφονία του Στεφανή, ωστόσο, ο Μανόλης φαίνεται δεν θα του κάνει την παραμικρή χάρη.

Ταυτόχρονα, η εξαφάνιση της Βασιλικής θα οδηγήσει τον Μαθιό στην κατάρρευση, με τη Καλλιόπη και τον Αστέρη να προσπαθούν να του προσφέρουν υποστήριξη.

Στο μεταξύ, ο Αντώνης θα τεθεί αντιμέτωπος με την Έλενα, στον οποίο θα ζητήσει να του παραδώσει όλα τα στοιχεία που έχει για τον Φαρμάκη.

Ωστόσο, ο Φαρμάκης θα βρεθεί για ακόμη μία φορά ένα βήμα μπροστά. Από την άλλη, ο Νικηφόρος θα αντιδρά απρόβλεπτα μετά τη φυγή της μητέρας του από το χωριό.

Εν τω μεταξύ, ο Παύλος θα εξομολογηθεί στη Μαρίνα τη διάθεσή του να ξεκινήσει νέα ζωή μακριά από όλους. Παράλληλα, η Βασιλική θα ζητήσει κάτι από τη Στέλλα που θα την αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Όταν το ανακοινώσει στον Μαθιό, τίποτα πια δεν θα είναι το ίδιο.

Στο προηγούμενο επεισόδιο, η βραδιά του λόγου της Θοδώρας με τον Λευτέρη φτάνει στο τέλος της με μία απρόσμενη είδηση να πέφτει σαν βόμβα στο τραπέζι.

Επιπλέον, μία άφιξη θα ταράξει τον Φαρμάκη και θα ανακατέψει την τράπουλα εκ νέου, ενώ ο Μαθιός θα ψάχνει τρόπους για να βγει από τη δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται με τη Βασιλική.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

TAGGED:
Share This Article