Σασμός Επεισόδια: Ο Σταύρος σε μπελάδες εξαιτίας του Βαγγέλη

ΜΑΤΙΝΑ ΚΑΡΡΑ

Σασμός Επεισόδια: Οι μέρες του Σταύρου στην Κρήτη είναι μετρημένες. Ο γάμος του με την Αργυρώ δεν προχωράει και η κατάσταση δε θα αργήσει να ξεφύγει. Η Αργυρώ μέρα με τη μέρα απομακρύνεται από τον άντρα της και ο λόγος φυσικά είναι ο Αστέρης. Η Βρουλάκη δεν έχει πάψει να τον αγαπά, παρόλο που τον μισεί για όλα όσα της έχει κάνει η οικογένειά του.

Σασμός Επεισόδια: Ο Σταύρος σε μπελάδες εξαιτίας του Βαγγέλη

Όλοι κινδυνεύουν στον δεύτερο κύκλο του «Σασμού» κι ιδίως ο Σταύρος, ο οποίος έρχεται αντιμέτωπος με νέα σκοτεινά μονοπάτια που μπορούν ακόμη και να τον οδηγήσουν στον θάνατο.

Οι συνεχείς τυχαίες συναντήσεις, όμως, την αναστατώνουν, ενώ ο Αστέρης δεν την αφήνει να προχωρήσει, αφού αρχίζει και της στέλνει μηνύματα. Ο Σταύρος δε θα αργήσει να το μάθει και θα γίνει έξω φρενών. Πλέον γνωρίζει την πραγματική του ταυτότητα και τον εξοργίζει ακόμη περισσότερο το γεγονός ότι τον κορόιδευε μπροστά στα μούτρα του.

Ο Σταύρος, λοιπόν, δε θα ησυχάσει στον β’ κύκλο του «Σασμού», κι ετοιμάζεται να φύγει για τα Γιάννενα, αλλά όχι μόνο λόγω του διαζυγίου του. Ένας ακόμη λόγος είναι ο αδερφός του, ο Βαγγέλης, ο οποίος καταφέρνει να βάλει ξανά σε κίνδυνο την οικογένειά του.

Ο Σταύρος κι ο Βαγγέλης έρχονται σε τεράστια σύγκρουση, αφού ο πρώτος δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι ο αδερφός του συνεχίζει να διακινδυνεύει όχι μόνο τη δική του τη ζωή, αλλά και της οικογένειάς του.

Ο εθισμός του με τον τζόγο συνεχίζει και μπλέκει σε ακόμη πιο σκοτεινά μονοπάτια. Ο τοκογλύφοι του χτυπούν ξανά την πόρτα. Τα χρέη του Σταύρου μεγαλώνουν και οι τοκογλύφοι ξεκινούν τις απειλές.

Ο Σταύρος φεύγει από την Κρήτη για τα Γιάννενα προκειμένου να σώσει τον αδερφό του, στο «Σασμό». Άλλωστε του χρωστάει τη ζωή του. Στο στόχαστρο, όμως, θα μπει και ο Σταύρος. Οι τοκογλύφοι είναι επικίνδυνοι άντρες που θα κάνουν τα πάντα για να πάρουν τα χρήματά τους πίσω. Θα καταφέρουν ο Σταύρος κι ο Βαγγέλης να γλιτώσουν;

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

πηγη

  • Ακολουθήστε μας στο Google News
  • Κάντε μας like στο Facebook
  • Κάντε μας like στο Twitter
  • Share This Article