in

Σασμός: Δεν θα προλάβουν το τέλος της δεύτερης σεζόν! Αποχωρούν

Σασμός: Δυο από τους αγαπημένους μας ήρωες δεν θα προλάβουν το τέλος της δεύτερης σεζόν αφού το σενάριο τους θέλει να αποχωρούν. Πρόκειται για το τηλεοπτικό ζευγάρι Μανώλη και Κλαίρης! Τα δυο παιδιά δεν θα χωρίζουν, όμως θα πάρουν από κοινού την απόφαση να συνεχίσουν τις σπουδές τους στο εξωτερικό. Ο Μανώλης ως διάνοια στα μαθηματικά θα δεχτεί μια σπουδαία πρόταση την οποία φυσικά και δεν θα αρνηθεί καθώς μετά από όλα όσα έχουν συμβεί η φυγή του στο εξωτερικό θα είναι σωτήρια.

Σασμός: Δεν θα προλάβουν το τέλος της δεύτερης σεζόν! Αποχωρούν

Σε αυτό το ταξίδι θα τον ακολουθήσει και η σύντροφός του, Κλαίρη, η οποία μέχρι τότε θα τον έχει βοηθήσει πολύ ψυχολογικά. Ο ηθοποιός, Στρατής Χατζησταματίου μιλώντας σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη για τις εξελίξεις της σειράς, είχε πει πως. «Είπα ήδη σε έναν για τη δολοφονία του Στεφανή και δεν πήγε πολύ καλά! Αυτός ο ήρωας έχει περάσει από πάρα πολλά στάδια με το πώς διαχειρίζεται αυτό το μυστικό. Ξεκίνησε από το φόβο. Έφτασε σε σημείο να μισεί τον δολοφόνο και να συνηθίζει να ζει τη ζωή του με αυτό το μυστικό και να μην ξέρει τι να κάνει με αυτό. Δεν το άντεξε όμως. Και πάνω σε αυτή την κρίση πανικού το είπε. Ήταν μια ακραία στιγμή και ειπώθηκε.

https://www.youtube.com/watch?v=zftSb3zeEIQ

Ο Μανώλης θα καταλάβει ότι κατά λάθος έκανε κάτι, το οποίο θα το μετανιώσει πολύ. Και μέσα από αυτό θα δημιουργηθούν διάφορες καταστάσεις, διάφορα συμβάντα, θα ξεσπάσει ένας πόλεμος. Το ποιος σκότωσε τον γιατρό θα το μάθετε του χρόνου. Μετά από αυτόν τον θάνατο, ξεκινάει ένας πόλεμος. Οι ιστορία και οι συγκρούσεις κλιμακώνονται»

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

πηγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Σασμός: Οι Αγαπημένοι μας ήρωες που πέφτουν νεκροί

Η Γη Της Ελιάς: Μυρτάλη και Αλκμήνη θα πιαστούν στα χέρια! Αυτός είναι ο λόγος