Σασμός 2ος Κύκλος: Όλα ανατρέπονται και η Άσπα θα παίξει ρόλο

ΜΑΤΙΝΑ ΚΑΡΡΑ

Σασμός 2ος Κύκλος: Ο Άγγελος άφησε την τελευταία του πνοή. Όλη η Κρήτη είναι συγκλονισμένη. Στον τόπο του εγκλήματος εντοπίζονται τα κλειδιά του Μαθιού, με την υπόθεση να κλείνει και εκείνος να θεωρείται ο δολοφόνος. Όλα ανατρέπονται ξανά. Τα γεγονότα που σημάδεψαν το τέλος της πρώτης σεζόν, άφησαν τόσο την Άσπα όσο και τους Σταματάκηδες σε τρομερά δύσκολη θέση. Από τη μία, η Άσπα θρηνεί για τον χαμό του αγαπημένο της και από την άλλη οι Σταματάκηδες πληρώνουν για έναν φόνο που δεν έχουν διαπράξει.

Σασμός 2ος Κύκλος: Όλα ανατρέπονται και η Άσπα θα παίξει ρόλο

Η έχθρα φουντώνει, παρόλο που ο Μαθιός φωνάζει πως είναι αθώος. Ο Κώστας, θολωμένος από αυτό που διέπραξε, τρέχει να κρυφτεί στα βουνά. Στα πρώτα επεισόδια του δεύτερου κύκλου, οι αρχές θα τον εντοπίσουν κι εκείνος θα ομολογήσει τα πάντα. Σε αυτό θα παίξει ρόλο και η Άσπα βέβαια, η οποία είναι αποφασισμένη να αποδοθεί δικαιοσύνη για τον θάνατο του Άγγελου, και κάνει τα πάντα για να βρεθεί ο πραγματικός υπεύθυνος.

https://www.youtube.com/watch?v=_N9OzL1weAw

Έτσι, η Άσπα καταφέρνει να «σώσει» τους Σταματάκηδες, κλείνοντας τον Κώστα ισόβια. Η γιαγιά Ειρήνη και η Μαρίνα είναι σε σοκ, καθώς δε πιστεύουν ότι η Καλλιόπη και ο Μαθιός δεν είναι υπεύθυνοι για αυτή τη δολοφονία. Άλλωστε, οι διαφορές τους με τον Άγγελο ήταν πολλές.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

πηγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article