Σασμός 2ος Κύκλος: Ο Παύλος ενάντια στην σχέση Μαρίνας και Αντώνη! Τι θα συμβεί;

ΜΑΤΙΝΑ ΚΑΡΡΑ

Σασμός 2ος Κύκλος: Όλα ξεκινούν όταν εμφανίζεται ο Παύλος στη ζωή των Βρουλάκηδων. Ο ξάδερφος του αδικοχαμένου άντρα της Μαρίνας είναι ένας αδίστακτος άνθρωπος και η εμφάνισή του θα δημιουργήσει νέα προβλήματα στη σχέση της με τον Αντώνη. Ο ερχομός του Παύλου σπέρνει τον πανικό και δημιουργεί πολλά προβλήματα, όχι μόνο στους Σταματάκηδες, αλλά και τους Βρουλάκηδες. Ο Παύλος έχει ενστάσεις για τον γάμο της Μαρίνας και του Αντώνη, με αποτέλεσμα να μπαίνει ανάμεσα στο ζευγάρι. Τι θα κάνει, όμως, η Μαρίνα και ποια είναι η αντίδραση του περίγυρού της;

Σασμός 2ος Κύκλος: Ο Παύλος ενάντια στην σχέση Μαρίνας και Αντώνη! Τι θα συμβεί;

Ο Παύλος είναι ενάντια σε αυτήν τη σχέση. Ακόμη και μετά από τόσα χρόνια που έχουν περάσει από τον θάνατο του Μάρκου, δεν μπορεί να βλέπει τη Μαρίνα με άλλον άντρα. Ένα νέο εμπόδιο έρχεται να προστεθεί σε αυτόν τον γάμο. Ο Αντώνης, όμως, θέλει να παντρευτεί τη γυναίκα που αγαπά με παπά και με κουμπάρο και θα προσπαθήσει να πείσει τη Μαρίνα να κάνουν επιτέλους αυτό το βήμα. Η Μαρίνα είναι προβληματισμένη, αφού έχει τον Παύλο πάνω από το κεφάλι της. Ωστόσο, έχει πάρει την ευχή της από την γιαγιά Ειρήνη και την Αργυρώ, ύστερα από προτροπή της υπόλοιπης οικογένειας ο Αντώνης κι η Μαρίνα ορίζουν ημερομηνία γάμου κι είναι έτοιμοι να παντρευτούν», παρά τις αντιδράσεις του Παύλου.

https://www.youtube.com/watch?v=KerDOxSgz7M

Μάλιστα, η Αργυρώ είναι κάθετη και υποστηρίζει τη μητέρα της. «Μαμά μην ακούς κανέναν, γιατί κανένας δεν ξέρει πόσο πόνο υπέφερες τα τελευταία χρόνια. Αν δε θέλει ο θείος να μην έρθει στον γάμο σου», θα της πει η κόρη της και θα την ενθαρρύνει να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Κάτι που θα κάνει. Έτσι, το πιο αγαπημένο ζευγάρι της σειράς ενώνονται με τα δεσμά του γάμου και κουμπάρα την φίλη της Μαρίνας, την Κατερίνα. Μία χαρά έρχεται, λοιπόν, για να ζεστάνει την θλίψη και τον πόνο στην καρδιά της Μαρίνας.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

πηγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article