Σασμός 2ος Κύκλος: Ο Μανόλης τρελαίνεται από τύψεις και χάνει το μυαλό του

ΜΑΤΙΝΑ ΚΑΡΡΑ

Σασμός 2ος Κύκλος: Η κατάσταση του Μανόλη χειροτερεύει στη δεύτερη σεζόν της σειράς με τον ήρωα να έρχεται αντιμέτωπος ξανά με το ίδιο δίλημμα. Θα ομολογήσει ότι ο Σταματάκης σκότωσε τον Στεφανή; Ο νεαρός Κρητικός τρομοκρατημένος από τις εξελίξεις προσπαθεί να ησυχάσει. Οι πρωταγωνιστές έρχονται αντιμέτωποι με νέες περιπέτειες και θα βρεθούν μπροστά σε καινούργια διλήμματα. Ο Μανόλης μετά τη σύλληψη του Μαθιού τρελαίνεται από τις τύψεις και χάνει το μυαλό του στον δεύτερο κύκλο.

Σασμός 2ος Κύκλος: Ο Μανόλης τρελαίνεται από τύψεις και χάνει το μυαλό του

Από τη μία σκέφτεται ότι ο δολοφόνος βρίσκεται στη φυλακή, αλλά από την άλλη βυθίζεται περισσότερο στον βούρκο του σκεπτόμενος ότι εάν είχε ομολογήσει εξαρχής ο Άγγελος θα ήταν ζωντανός. Ο Μανόλης πιστεύει ότι ο λόγος που πέθανε ο γιατρός είναι διότι του αποκάλυψε ότι ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του Στεφανή.

https://www.youtube.com/watch?v=9×3-kLUuJWY

Μέρα με τη μέρα οι ενοχές μεγαλώνουν. Ο Μανόλης τρελαίνεται και πιστεύει πως κάποιος άλλος θα πάθει κακό. Η εικόνα του νεκρού Άγγελου στο πάτωμα τον στοιχειώνει ακόμη. Παρά τις προσπάθειες της Κλαίρης ο Μανόλης κλείνεται στον εαυτό του με τον Στεφανή να επισκέπτεται ξανά τα όνειρά του. Γρήγορα, ο Μανόλης θα χρειαστεί ψυχολογική υποστήριξη προκειμένου να σηκώσει όλο αυτό το βάρος. Θα καταφέρει τελικά να ομολογήσει ή θα σιωπήσει για πάντα;

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

πηγη

  • Ακολουθήστε μας στο Google News
  • Κάντε μας like στο Facebook
  • Κάντε μας like στο Twitter
  • Share This Article