in

Σασμός 2ος Κύκλος: Ο κύκλος του Στεφανή Σταματάκη δε θα κλείσει πότε;

Σασμός 2ος Κύκλος: Όπως όλα δείχνουν, ο κύκλος του Στεφανή Σταματάκη δε θα κλείσει πότε. Όχι μόνο εξαιτίας της δολοφονίας του, αλλά και εξαιτίας των παράνομων κινήσεων που έκανε ο Σταματάκης, όσο ήταν εν ζωή. Κι όμως, νέες ιστορίες ξεδιπλώνονται στα νέα επεισόδια που έρχονται τον Σεπτέμβρη! Η δεύτερη σεζόν της σειράς, θα φέρει στην επιφάνεια μυστικά και ψέματα του παρελθόντος, τα οποία περιπλέκουν την υπόθεση.

Σασμός 2ος Κύκλος: Ο κύκλος του Στεφανή Σταματάκη δε θα κλείσει πότε;

Ο Τάσος Νούσιας θα επιστρέψει στη δεύτερη σεζόν της σειράς, ως flashback! Η επιστροφή του στην Κρήτη θα φέρει απαντήσεις, αλλά και μία υπόθεση γεμάτη μυστήριο, που θα αλλάξει τα δεδομένα. Όπως δήλωσε ο ηθοποιός. «Έρχομαι για κάποια επεισόδια ως flash back, για να κάνω μια καινούρια ιστορία μέσα από τον εκλιπόντα Στεφανή. Είναι αυτό που λέω συνέχεια ότι δεν με αφήνουν να ξεκουραστώ. Το Rest In Peace στον Σασμό έχει πάει περίπατο. Δεν με αφήνουν να ησυχάσω. Διαρκώς ανοίγουν την ιστορία προς διάφορες κατευθύνσεις, όχι θετικές δυστυχώς. Κάποιος, όμως, πρέπει να φέρει κι αυτό το φορτίο στους ρόλους.

https://www.youtube.com/watch?v=CJFLlJfqwFI

»Κάποιοι πρέπει να αναλάβουν και τα αρνητικά πεδία των μαχών. Ακόμη κι οι καλοί έρχονται για να κάνουν ανατροπές. Κουβαλά ο κάθε άνθρωπος τα βάρη του, τα σκοτάδια του, τις σκιές του. Αυτή η αντίληψη στην πορεία και στο διάβα σου ότι πρέπει να στραφείς προς το φως καλό είναι να έρθει όσο πιο νωρίς γίνεται μέχρι να καεί το καντήλι σου».

Ο Τάσος Νούσιας έρχεται και τίποτα δε θα είναι ξανά το ίδιο, στη δεύτερη σεζόν της σειράς.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

πηγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Αυτή είναι η… αμαρτωλή φωτογραφία της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου – Γιατί την «κατέβασε» το Instagram

Μαρί Σολωμού: Η καυτή φωτογραφία χωρίς εσώρουχο που προκάλεσε εγκεφαλικά