Σασμός 2ος Κύκλος: Μία μεγάλη αλλαγή έρχεται από τον Νικηφόρο

ΜΑΤΙΝΑ ΚΑΡΡΑ

Σασμός 2ος Κύκλος: Μόλις ο Μαθιός φυλακιστεί, τίποτα δε θα είναι ξανά το ίδιο για τους Σταματάκηδες. Η εμπιστοσύνη του Νικηφόρου αρχικά θα κλονιστεί, όμως στη συνέχεια θα επιμείνει στην αθωότητά του και θα κάνει τα πάντα για να την αποδείξει. Μία μεγάλη αλλαγή έρχεται από τον Νικηφόρο, στη δεύτερη σεζόν της σειράς. Ο νεαρός πρωταγωνιστής θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση με τη φυλάκιση του Μαθιού, με το μίσος του για τους Βρουλάκηδες να κορυφώνεται.

Σασμός 2ος Κύκλος: Μία μεγάλη αλλαγή έρχεται από τον Νικηφόρο

Ο Νικηφόρος και ο Μαθιός θα έρθουν ακόμη πιο κοντά. Ο Νικηφόρος θα τον φωνάζει, πλέον, πατέρα του και θα δεθεί πολύ μαζί του. Θα είναι ο μοναδικός του φίλος, το γερό του στήριγμα στα δύσκολα.. Βέβαια, αυτό δε θα κρατήσει για πολύ. Ο Νικηφόρος θα μάθει την αλήθεια για τη δολοφονία του Στεφανή κι ο εφιάλτης θα ξεκινήσει στη δεύτερη σεζόν. Ο νεαρός θα αλλάξει ριζικά, θα μετατραπεί σε έναν εξοργισμένο Κρητικό που διψά για εκδίκηση.

https://www.youtube.com/watch?v=0A_O7kRr08E

Θα βγει στην επιφάνεια ο χειρότερός του εαυτός! Θα ζητήσει να πληρώσει ο Μαθιός για τη δολοφονία του πατέρα του, με το ίδιο ακριβώς νόμισμα. Οι δύο φίλοι και συγγενείς, θα γίνουν εχθροί, χαρίζοντάς μας συγκλονιστικές σκηνές.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

πηγη

  • Ακολουθήστε μας στο Google News
  • Κάντε μας like στο Facebook
  • Κάντε μας like στο Twitter
  • Share This Article