in

Σασμός 2ος Κύκλος: Η ομολογία της Καλλιόπης που θα μας σοκάρει

Σασμός 2ος Κύκλος: Η Καλλιόπη βλέποντας τον γιο της να μπαίνει στη φυλακή ωρύεται και φωνάζει. Δεν μπορεί να το ξαναζήσει πάλι αυτό. Δεν μπορεί να χάσει ξανά έναν από τους γιους της. Η Καλλιόπη θα κάνει τα πάντα για να αποδείξει ότι ο γιος της είναι αθώος. Ο Άγγελος έπεσε νεκρός στο τελευταίο επεισόδιο, κι η Καλλιόπη έπαιξε καθοριστικό ρόλο στον θάνατό του. Βασικός ύποπτος για τη δολοφονία, όμως, αποδείχθηκε ο Μαθιός, αφού όλες οι αποδείξεις είναι εναντίον του. Όχι μόνο είχε τσακωθεί άγρια με τον γιατρό λίγο πριν το τέλος του, αλλά τα κλειδιά του βρέθηκαν στον τόπο του εγκλήματος.

Σασμός 2ος Κύκλος: Η ομολογία της Καλλιόπης που θα μας σοκάρει

Την ίδια στιγμή, οι Ερινύες την κυνηγούν και βυθίζεται ολοένα και περισσότερο στην άβυσσο της ψυχής της. Το σκοτάδι την κυριεύει και μέρα με τη μέρα η κατάστασή της χειροτερεύει. Η καπετάνισσα κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα όσο ο γιος της κατηγορείται για τον φόνο του Βρουλάκη. Είναι πεπεισμένη πως εκείνη ευθύνεται για τον θάνατο του γιατρού. Η επίθεσή της έπαιξε καθοριστικό ρόλο, αλλά το τελειωτικό χτύπημα έδωσε ο Κώστας, κάτι που δεν γνωρίζει η καπετάνισσα.

https://www.youtube.com/watch?v=8HCJKH_WcRU

Παίρνοντας όσο κουράγιο έχει, η Καλλιόπη πηγαίνει στην αστυνομία και ομολογεί: «Εγώ σκότωσα τον Άγγελο, εμένα πρέπει να συλλάβετε. Εγώ πρέπει να τιμωρηθώ και κανείς άλλος». Όλοι μένουν με ανοιχτό το στόμα, αλλά η Καλλιόπη προτιμάει να θυσιάσει την ελευθερία της, παρά ο γιος της να χάσει τη δική του για το δικό της έγκλημα. Ο Μαθιός βγαίνει σαστισμένος από τη φυλακή και στη θέση του μπαίνει η μητέρα του. Με ψηλά το κεφάλι, αλλά γεμάτο ενοχές, η Καλλιόπη μπαίνει στο κελί. Τότε, τα βάσανα ξεκινούν!

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

πηγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Η Γη Της Ελιάς 2ος Κύκλος: Η μητέρα του Στέφανου σε άθλια κατάσταση! Τι συνέβη;

Πάνος Σταθακόπουλος για Δημήτρη Λιγνάδη: «Ρωτώ αν δικαιώθηκαν τα θύματα»