in

Σασμός 2ος Κύκλος: Η Καλλιόπη στην στενή! Γιατί όμως;

Σασμός 2ος Κύκλος: Τα κλειδιά του Μαθιού στο ιατρείο του Άγγελου είναι ένα πολύ δυνατό αποδεικτικό στοιχείο. Ο Μαθιός οδηγείται στη φυλακή και η Καλλιόπη τρελαίνεται. Το φρικτό φονικό του Άγγελου ήρθε από δύο χέρια. Η δεύτερη σεζόν ξεκινάει δυναμικά, με το σασπένς να κορυφώνεται από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. Ο θάνατος του Άγγελου Βρουλάκη έχει γίνει γνωστός σε όλο το χωριό και η βεντέτα αναζωπυρώνεται. Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες στέκονται απέναντι, κατηγορώντας ο ένας τον άλλον.

Σασμός 2ος Κύκλος: Η Καλλιόπη στην στενή! Γιατί όμως;

Η Καλλιόπη, πρώτη επισκέφτηκε το ιατρείο του. Ένας άγριος καυγάς ξέσπασε, με εκείνη να βουτά το ψαλίδι και να του το καρφώνει στα πλευρά. Πανικόβλητη έτρεξε μακριά από τον τόπο του εγκλήματος, χωρίς να γνωρίζει πως ο Άγγελος τελικά επέζησε. Όσο εκείνος φροντίζει την πληγή που του άνοιξε η Καλλιόπη, ο Κώστας εισβάλλει στο ιατρείο του και του δίνει την χαριστική βολή. Παρόλο που η Καλλιόπη ήταν βέβαιη πως δε τον σκότωσε, τα νέα του θανάτου του την κάνουν να αμφιβάλλει για όσα έγιναν εκείνο το βράδυ.

Ο Μαθιός οδηγείται στο κελί, γεμάτος απόγνωση. Νόμιζε πως μίλησε ο Μανόλης, αλλά τελικά είναι άλλος ο λόγος που τον συνέλαβαν! Η Καλλιόπη, αποφασισμένη να γλιτώσει τον γιο της από το άδικο, ζητά να μπει εκείνη στη φυλακή, ένα πρωινό πηγαίνει στο τμήμα και ομολογεί πως είναι φόνισσα. Φωνάζει πως εκείνη σκότωσε τον Άγγελο, πάνω στον θυμό της για τα χωράφια. Ο Αντώνης την συλλαμβάνει και ο Μαθιός αφήνεται ελεύθερος.

https://www.youtube.com/watch?v=dLmdiRQw1nU

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

πηγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Σασμός Β Κύκλος: Η Καλλιόπη αυτοκτονεί!

H Iωάννα Τούνη ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος (ΦΩΤΟ)