Σασμός 2ος Κύκλος: Αυτός είναι ο φόβος και ο τρόμος της Καλλιόπης! Δεν το περιμέναμε

ΜΑΤΙΝΑ ΚΑΡΡΑ

Σασμός 2ος Κύκλος: Ο ανιψιός της γιαγιάς Ειρήνης καταφθάνει στην Κρήτη με όλο το χωριό να μένει με ανοιχτό το στόμα. Ο Παύλος Βρουλάκης είναι ένας άντρας επικίνδυνος, ικανός για όλα. Οι περισσότεροι όμως θεωρούσαν πως ήταν νεκρός και ότι είχε χαθεί στη θάλασσα. Ο Παύλος Βρουλάκης “αναστήθηκε” κι έρχεται να πάρει το αίμα του πίσω με την Καλλιόπη να τρέμει στην ιδέα πως κάτι κακό θα συμβεί. Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες έρχονται ξανά αντιμέτωποι κι ένας νέος κύκλος αίματος ανοίγει.

Σασμός 2ος Κύκλος: Αυτός είναι ο φόβος και ο τρόμος της Καλλιόπης! Δεν το περιμέναμε

Η γιαγιά Ειρήνη, όμως, είχε “προβλέψει” τον ερχομό του και είχε δει στο όνειρό της πως ένας άντρας βγαίνει από τη θάλασσα, έτοιμος να εκδικηθεί. Η οργή και το μίσος είναι μεγάλο μέσα του. Ο Παύλος είναι έτοιμος να πάρει τον νόμο στα χέρια του και να δικαιώσει τον Πέτρο και τον Άγγελο. Η Καλλιόπη όταν μαθαίνει για τον επιστροφή του Παύλου χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της, και πρέπει γρήγορα να αποδείξει ότι ο Μαθιός δεν ευθύνεται για τον θάνατο του Άγγελου.

https://www.youtube.com/watch?v=TY_Y4uZhLgk

Οι Σταματάκηδες, όμως, έχουν μπει ήδη στο στόχαστρο του Βρουλάκη κι ο εφιάλτης δε θα αργήσει να ξεκινήσει, δέχονται επίθεση και κάποιοι προσπαθούν να τους τρομοκρατήσουν. Το σπιτικό τους πλημμυρίζει από τρόμο και η καπετάνισσα για πρώτη φορά αισθάνεται πως έχει δημιουργήσει ένα χάος, το οποίο δεν μπορεί να διαχειριστεί. Η αρχή του τέλους ξεκινά με τον Παύλο να σπέρνει τον τρόμο στο χωριό και οι δύο οικογένειες έρχονται ξανά αντιμέτωποι.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

πηγη

  • Ακολουθήστε μας στο Google News
  • Κάντε μας like στο Facebook
  • Κάντε μας like στο Twitter
  • Share This Article