in

Σάλος με τις αποκαλύψεις για τον Σταθμάρχη. «Φυτευτός» με ρουσφέτι ανέλαβε πριν 5 μέρες

Σταθμάρχης Τέμπη

Ο σταθμάρχης της Λάρισας που κατηγορείτε ότι είναι υπεύθυνος για την τραγωδία των Τεμπών είχε μόλις πέντε μέρες υπηρεσία, σύμφωνα με τον δικηγόρο του Στέφανου Πατζαρτζίδη.

Όπως σημείωσε, ο κατηγορούμενος είχε εργαστεί στο παρελθόν σε μικρότερους σταθμούς και πήρε την πιστοποίησή του τον Ιανουάριο. Πριν από πέντε ημέρες, το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, ανέλαβε ένα δρομολόγιο που θεωρείται από τα πιο δύσκολα και κομβικά στο σιδηροδρομικό δίκτυο.

Ο Γιάννης Κολλάτος, πρώην σταθμάρχης του ΟΣΕ Λάρισας, κατήγγειλε ότι ο σταθμάρχης που έχει συλληφθεί για την τραγωδία στα Τέμπη πήγε στη θέση του «φυτευτός και με ρουσφέτι».

Ποιος τον τοποθέτησε στην Λάρισα

«Η θέση αυτή χρειάζεται γνώση, εμπειρία και εκπαίδευση. Ο εν λόγω δεν μπορούσε να εργαστεί ως σταθμάρχης. Ο μόνος σταθμάρχης που έγινε μόνιμος με ρουσφέτι ενώ οι άλλοι μπήκαν με μπλοκάκι» σημείωσε ο Γιάννης Κολλάτος, μιλώντας στο Kontra.

«Ποιος είναι υπεύθυνος που έγινε αυτός σταθμάρχης; Δούλεψε 15 μέρες στη Καλαμπάκα και τον έφεραν «φυτευτό» στη Λάρισα και άπειρο. Ο Σταθμός Λάρισας χρειάζεται δύο σταθμάρχες σε κάθε βάρδια. Τους έδιωξαν για το κέρδος».

«Αν λειτουργούσε η τηλεδιοίκηση δεν θα είχαμε δυστύχημα παρά το ανθρώπινο λάθος. Απαξίωσαν τον ΟΣΕ για να τον πουλήσουν» ανέφερε ο ίδιος.

Ο δικηγόρος των οικογενειών των θυμάτων στην Καινούργιου

Κορυφώνεται το δράμα για πολλές οικογένειες που οι δικοί τους επέβαιναν στο μοιραίο τρένο στα Τέμπη. Ο δικηγόρος τριών οικογενειών θυμάτων, Βασίλειος Νουλέζας, μιλησε στη «Super Katerina» και κατήγγειλε!

«Ο σταθμάρχης τοποθετήθηκε με πολιτική παρέμβαση στη θέση αυτή»

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Αλεξία Κουβέλα

Παίκτρια του GNTM ψάχνει απεγνωσμένα την αγνοούμενη φίλη της στα Τέμπη

αστυνομικός

Αγκαλιά βρέθηκαν νεκροί ο αστυνομικός πατέρας με τον 15χρονο γιο του στην τραγωδία στα Τέμπη