Σαμπρίνα: Μας αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής της, αλλά και του διαζυγίου της

NEWSROOM

Στην εκπομπή του «MEGA Καλημέρα», η Σαμπρίνα μίλησε ανοιχτά και ειλικρινά για τη ζωή της, αποκαλύπτοντας πτυχές που δεν είχαμε δει ποτέ πριν. Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν ο γιος της, το διαζύγιο, αλλά και η “κρυφή” προσωπική της ζωή.

Μιλώντας για τον γιο της, η Σαμπρίνα δεν έκρυψε τη λατρεία της. Αποκάλυψε πως ο γιος της αποτελεί το κέντρο του κόσμου της και πως είναι περήφανη για τον τρόπο που εξελίσσεται η ζωή του. “Ο γιος μου είναι η ανανέωσή μου, η χαρά μου, η αγάπη μου”, αναφέρει χαρακτηριστικά η Σαμπρίνα.

Το δύσκολο διαζύγιο

Ωστόσο, δεν απέφυγε να αναφερθεί και στο θέμα του διαζυγίου της. Εξηγεί πως παρόλο που η διαδικασία του διαζυγίου δεν ήταν εύκολη, έχει καταφέρει να διατηρήσει τις σχέσεις με τον πρώην σύζυγό της σε εξαιρετικό επίπεδο.

“Έχουμε τέλειες σχέσεις με τον πρώην σύζυγό μου”, αναφέρει με χαμόγελο, προσθέτοντας πως “με εκνεύριζε αρχικά το γεγονός που ασχολούνταν με το διαζύγιο μου, αλλά καταλήξαμε να καταλαβαίνουμε πως αυτό είναι για το καλό του παιδιού μας και το αναγνωρίζω”.

Η «κρυφή» προσωπική της ζωή

Τέλος, αφήνει ανοικτό το παράθυρο στην “κρυφή” προσωπική της ζωή, χωρίς να δίνει πολλές λεπτομέρειες. Αυτό που είναι σίγουρο είναι πως η Σαμπρίνα φαίνεται να έχει βρει ισορροπία και ευτυχία στη ζωή της, ενώ συνεχίζει να αφιερώνει όλη της την αγάπη στον γιο της.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

TAGGED:
Share This Article