Ραγδαίες εξελίξεις στο Open – Έκλεισαν Κάκκαβα και Στικούδη – Τι έγινε με Τριαντάφυλλο και Αντωνά

NEWSROOM

Η επίσημη ανακοίνωση αργεί ακόμα, όμως οι πληροφορίες θέλουν την νέα εκπομπή του Open να βρίσκεται ήδη στα σκαριά. Κεντρικές παρουσιάστριες θα είναι η Νάταλι Κάκκαβα και η Κατερίνα Στικούδη.

Όπως όλα δείχνουν, η απόφαση αυτή είναι οριστική και η εκπομπή αναμένεται να βγει στον αέρα του καναλιού τα Σαββατοκύριακα.

Δύο κεντρικές παρουσιάστριες

Οι δύο ταλαντούχες παρουσιάστριες, Νάταλι Κάκκαβα και Κατερίνα Στικούδη, όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ που έκανε σήμερα το πρωί (22/09) η εκπομπή Breakfast@Star της Ελένης Χατζίδου, “κλείδωσαν” στην παρουσίαση αυτής της εκπομπής και υπόσχονται μια συναρπαστική τηλεοπτική εμπειρία στους τηλεθεατές.

Φιλική συμμετοχή ο Ντάφυ και η Αντώνα;

Παράλληλα, το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Τριαντάφυλλος και η Μαρία Αντωνά θα δώσουν επίσης το παρών στην εκπομπή, αλλά με μικρότερη συμμετοχή. Αναμένεται να ενισχύσουν την ομάδα και να προσφέρουν την δική τους πνοή στο πρόγραμμα.

Η νέα εκπομπή αναμένεται να είναι μια ανανεωτική πρόταση στον τηλεοπτικό χώρο, και οι παρουσιάστριες της να κερδίσουν τις καρδιές του κοινού με την ενέργειά τους και το ταλέντο τους.

Δείτε το βίντεο

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article