in

Ραγδαίες εξελίξεις στην Άγρια Γη με spoiler φωτιά! – Εκδίκηση και νύχτα πάθους

Ραγδαίες εξελίξεις έχουμε στην αγαπημένη σειρά Άγρια Γη με ένα πραγματικό spoiler φωτιά που θα σας καθηλώσει και θα σας κάνει να μείνετε

Ραγδαίες εξελίξεις έχουμε στην αγαπημένη σειρά Άγρια Γη με ένα πραγματικό spoiler φωτιά που θα σας καθηλώσει και θα σας κάνει να μείνετε άφωνοι με αυτά που αποκαλύπτει

Στην «Άγρια Πλαγιά» καταφθάνει ο Χρήστος. Ξεκαθαρίζει στον Άρη ότι είναι αποφασισμένος να εκδικηθεί την Όλγα και ζητάει από τον Μιχάλη να τον προμηθεύσει και πάλι με πλαστά έγγραφα, για να φύγει από τη χώρα.

Ο Μιχάλης δέχεται, αλλά μια συζήτηση με τον διοικητή αλλάζει δραματικά τα σχέδιά τους.

Η Όλγα φοβάται ότι κινδυνεύει από τον Χρήστο και ζητά προστασία τόσο από τον Ορέστη όσο και από τον Άρη και τον Γιώργο. Βέβαια δεν υποπτεύεται την κοινή στάση των δύο αντρών απέναντί της.

Στο μεταξύ, ο Άρης συνεχίζει να διοχετεύει δημοσίως στοιχεία εναντίον της. Η Όλγα, προκειμένου βρει και να τιμωρήσει τον Χρήστο, που τον θεωρεί υπεύθυνο γι’ αυτό, αποκαλύπτει μια αλήθεια στη Μυρτώ, που μπορεί να ανατρέψει πολλά.

Η Μυρτώ δεν ξέρει τι να κάνει… Να ενημερώσει την Όλγα ότι ο Χρήστος την επισκέφτηκε ή όχι; Ο Ορέστης «στριμώχνει» την Όλγα με ερωτήσεις για το παρελθόν της και τη σχέση της με την οικογένεια Γαλάνη, αλλά εκείνη του ξεγλιστράει διπλωματικά.

Σύντομα όμως η Όλγα και ο διοικητής καταλήγουν στο κρεβάτι και εκείνος στη συνέχεια προσπαθεί να μάθει περισσότερα γι’ αυτήν από τη Ρόζα.

Και η Όλγα όμως από τη μεριά της αναθέτει στον Γιώργο να ελέγξει το παρελθόν του διοικητή. Μαθαίνει λοιπόν κάτι που θα τη βάλει σε σκέψεις…

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Φυσικά δεν αναφερόμαστε στην προσωπική οικία του τραγουδιστή Γιώργου Μαζωνάκη, αλλά για το δημοφιλές νυχτερινό κέντρο στο

Γιώργος Μαζωνάκης: Ποιος βγάζει στο σφυρί το «σπίτι» του τραγουδιστή για 646.000 ευρώ!

Φαινόμενο και μάλιστα… καιρικό είναι η Yanet Garcia, η οποία με την πληθωρική της παρουσία φέρνει πάντα τον… καύσωνα νωρίτερα.

Τέτοια μετεωρολόγο δεν έχεις ξαναδεί – Προκαλεί… καύσωνα με τις ακατάλληλες πόζες της