Πυρκαγιά ξέσπασε σε υπόγειο πολυκατοικίας στο Μεταξουργείο

NEWSROOM

Πυρκαγιά σε υπόγειο κτίριο στο Μεταξουργείο: Πυροσβεστική σε επιχείρηση

Την πρωία της Πέμπτης, φωτιά ξέσπασε σε υπόγειο χώρο πολυκατοικίας στο Μεταξουργείο. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η πυρκαγιά έχει ξεσπάσει στην οδό Σφακίων και επιχειρούν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα, ενώ έχει κινητοποιηθεί και ειδικό κλιμακοφόρο όχημα.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία χρειάστηκε να επιχειρήσει άμεσα για την κατάσβεση της φωτιάς, που εκδηλώθηκε σε υπόγειο χώρο κτιρίου διαμερισμάτων. Οι αρχές προειδοποιούν τους κατοίκους να είναι προσεκτικοί και να απομακρυνθούν από την περιοχή, προκειμένου να διευκολυνθούν οι επιχειρήσεις της Πυροσβεστικής.

Προς το παρόν, δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για το πώς ξέσπασε η φωτιά και εάν υπάρχουν τραυματίες. Τα αίτια της πυρκαγιάς παραμένουν αδιευκρίνιστα, με τις αρχές να ερευνούν το περιστατικό για τη διευκρίνιση των αιτιών της εκδήλωσης της φωτιάς.

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για το πώς εξελίσσεται η κατάσβεση της φωτιάς, αλλά η Πυροσβεστική δίνει τη διαβεβαίωση ότι κάνει ό,τι είναι δυνατό για τον έλεγχο της κατάστασης. Οι κάτοικοι της περιοχής καλούνται να παραμείνουν ήρεμοι και να ακολουθούν τις οδηγίες των αρχών, για την ασφαλή διεξαγωγή των επιχειρήσεων και την προστασία τους.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article