Πυρκαγιά στα Πατήσια: Τα πρώτα στοιχεία για τα τρία αυτοκίνητα που τυλίχθηκαν στις φλόγες

NEWSROOM

Στις φλόγες τυλίχθηκαν τρία αυτοκίνητα στα Πατήσια – Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία

Τρία αυτοκίνητα τυλίχθηκαν στις φλόγες σε πάρκινγκ στα Πατήσια, σύμφωνα με πληροφορίες που έγιναν δεκτές από τις αρχές. Η φωτιά εκδηλώθηκε κοντά στις 3 τα ξημερώματα, ενώ η πυροσβεστική υπηρεσία επιχείρησε άμεσα στο σημείο για την κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η πυρκαγιά φαίνεται να έχει προκληθεί από εμπρησμό, ενώ δεν αποκλείεται και η πιθανότητα εμπλοκής κάποιου εγκληματικού κύκλου. Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό των υπευθύνων, ενώ οι ιδιοκτήτες των οχημάτων αναζητούνται για την αντιμετώπιση των οικονομικών τους απωλειών.

Η περιοχή έχει γίνει επίκεντρο εγκληματικών περιστατικών τα τελευταία χρόνια, κάτι που προβληματίζει τους κατοίκους και δημιουργεί ανησυχία στις τοπικές αρχές. Είναι σημαντικό οι αρχές να επιλύσουν την υπόθεση όσο το δυνατόν γρηγορότερα, προκειμένου να δοθεί αίσθηση ασφάλειας στην περιοχή και να αποτραπούν παρόμοια περιστατικά στο μέλλον. Οι κάτοικοι αξίζουν να ζουν ήσυχα και με ασφάλεια στο περιβάλλον τους και είναι καθήκον όλων μας να συμβάλουμε σε αυτό.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article