Πρώην Ολυμπιονίκης πέθανε στα 31 της σε τροχαίο μαζί με τον γιο της

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΤΣΑΡΟΥ

Συγκλονισμένος είναι ο αθλητικός χώρος, απο τον θάνατο της πρώην Ολυμπιονίκη του καλλιτεχνικού πατινάζ Αλεξάντρα Πολ, σε τροχαίο στο Οντάριο του Καναδά.

Η πρώην Καναδή Ολυμπιονίκης του καλλιτεχνικού πατινάζ σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα την περασμένη Τρίτη σε ηλικία μόλις 31 ετών.

Σύμφωνα με το ESPN και το Associated Press , η Paul και ο νεογέννητος γιος της ήταν μεταξύ των θυμάτων της σύγκρουσης ενός φορτηγού με έξι σταματημένα οχήματα σε μια κατασκευαστική ζώνη στο Οντάριο του Καναδά.

Ακαριαίος ο θάνατος της πρώην Ολυμπιονίκη

Ο θάνατος της πρώην Ολυμπιονίκη του καλλιτεχνικού πατινάζ Αλεξάντρα Πολ, ήταν ακαριαίος σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε η αστυνομία, ενώ το νεογέννητο παιδί της, υπέκυψε στα τραύματα του, λίγο μετά την διακομιδή του στο νοσοκομείο.

https://youtu.be/UQSK4hdRYn0

Η ομοσπονδία καλλιτεχνικού πατινάζ σε ανακοίνωση της, τόνισε για τον θάνατο της Πολ.

«Με βαριά καρδιά η ομοσπονδία καλλιτεχνικού πατινάζ του Καναδά ανακοινώνει τον ξαφνικό θάνατο ενός αγαπημένου μέλους της κοινότητας μας, της Αλεξάντρα Πολ. Ένα λαμπερό αστέρι μέσα και έξω από τον πάγο, η αφοσίωση, το πάθος και τα αξιοσημείωτα ταλέντα της Αλεξάνδρα έχουν αφήσει ανεξίτηλο το σημάδι της στον κόσμο του καλλιτεχνικού πατινάζ».

«Κατά τη διάρκεια της λαμπρής καριέρας της, η Αλεξάντρα και ο σύντροφός της Μίτσελ Ισλάμ κέρδισαν πολλά διεθνή μετάλλια, κέρδισαν τρία μετάλλια στο Καναδικό Πρωτάθλημα και συμμετείχαν στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2014», ανέφερε η δήλωση.

«Η δέσμευσή της για την αριστεία συνδυάστηκε μόνο με τη ζεστασιά και την καλοσύνη της, που την έκαναν αγαπητή στους συναθλητές, τους προπονητές και τους θαυμαστές της».

«Καθώς θυμόμαστε τις συνεισφορές της Αλεξάνδρας στο άθλημα, σκεφτόμαστε επίσης τη συντροφικότητα και τον αθλητισμό που επέδειξε. Δεν ήταν μόνο μια επιτυχημένη αθλήτρια αλλά και ένα πραγματικό πρότυπο για τους επίδοξους σκέιτερ, επιδεικνύοντας τις αξίες της ανθεκτικότητας, της επιμονής και της αθλητικής συμπεριφοράς».

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

TAGGED:
Share This Article