Πριν κόψει τη μύτη, αλλάξει δόντια και βάλει μαλλιά: Οι φωτογραφίες που ο Νίκος Κοκλώνης θέλει να κάψει

Must Read

ΡΙΤΑ ΖΟΡΜΠΑ
ΡΙΤΑ ΖΟΡΜΠΑ
Ονομάζομαι Ρίτα Ζορμπά και είμαι αρχισυντάκτρια στο Newsblog.gr και ένα απο τα ιδρυτικά του μέλη. Είμαι δημοσιογράφος και απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζω Αγγλικά και Γαλλικά ενώ στον ελεύθερο μου χρόνο ...ταλαιπωρώ τους υπόλοιπους! Μπορείτε να μου στείλετε email εδώ: [email protected]

Ο παρουσιαστής, παραγωγός και εκδότης, Νίκος Κοκλώνης είναι το πρόσωπο των ημερών αφού γύρω από το όνομα του ακούγονται διάφορα για ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Ο ίδιος καταφέρνει για μία δεκαετία να είναι στα φώτα της δημοσιότητας αλλά οι αλλαγές στην εμφάνιση του ήταν καθοριστικές στην πορεία του μέχρι σήμερα.

Το 2009 ίδρυσε μία τουριστική εταιρία η οποία βέβαια είχε άδικο τέλος και χρεοκόπησε το 2014 αφού φέσωσε ένα σκασμό λεφτά τις αεροπορικές εταιρίες!

Σίγουρα αυτές οι φωτογραφίες πριν απο 7 8 και 10 χρόνια δεν είναι και οι αγαπημένες του! Η αλήθεια είνα πως έχει μεγάλη διαφορά το τότε με το τώρα. Αλλά ο ίδιος έχει φροντίσει να περιποιηθεί τον εαυτό του και να φτιάξει τα χαρακτηριστικά του ως προς το καλύτερο βέβαια.

- Advertisement -

Επίκαιρότητα

Η Μάγισσα έκανε την ανατροπή στην τηλεθέαση και προκάλεσε πανικό στον Alpha για πρώτη φορά

Η νέα δημοφιλής σειρά του ΑΝΤ1, Η Μάγισσα φαίνεται να επανέρχεται με νέα δυναμική στο τηλεοπτικό τοπίο, κερδίζοντας την...
- Advertisement -

Ενδιαφέροντα άρθρα