Πότε θα κάνει πρεμιέρα «Η μάγισσα» του ΑΝΤ1; (video)

ΚΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Η πολυαναμενόμενη σειρά του ΑΝΤ1, «Η μάγισσα» έρχεται στην νέα τηλεοπτική σεζόν και όπως μαρτυρούν οι γνώστες θα μας καθηλώσει με την επική ιστορία της, βγαλμένη μέσα απο την άγρια αλλά εντυπωσιακή ζωή της Μάνης.

Μετά τις «Άγριες Μέλισσες», ο ΑΝΤ1 φιλοδοξεί με την νέα σειρά του «Η μάγισσα», να ανεβάσει πολύ ψηλότερα τον πήχη με μια ιστορία η οποία, οι σεναριογράφοι της, Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης, μας μεταφέρουν στο 1818, μέσα στην εποχή της επανάστασης, αλλά και της Μάνης!

Πότε θα κάνει πρεμιέρα η νέα σειρά «Η μάγισσα»

Την αποκάλυψη της πρεμιέρας έδωσε στην δημοσιότητα η Realnews, η οποία σύμφωνα με το ρεπορτάζ της, αποκαλύπτει τα εξής.

Το κανάλι θα προβάλει την νέα σειρά του δύο φορές την εβδομάδα και σύμφωνα με τα όσα έχουν αποκαλυφθεί μια τεράστια πλειάδα ηθοποιών θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο και θα καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό.

Οπως έχει γίνει ήδη γνωστό, τον πρωταγωνιστικό ρόλο Θα κρατάει η Έλλη Τρίγγου, ενώ τους υπόλοιπους κεντρικούς ήρωες Θα υποδυθούν ο Γιώργος Γάλλοs, ο Νίκος Ψαρράs, η Μαρκέλλα Γιαννάτου και ο Αναστάσης Ροϊλός, η Κατερίνα λέχου, αλλά και η Θέμις Μπαζάκα σε ρολό έκπληξη.

Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της νέας σειράς αναμένεται να γίνει στο τέλος Σεπτεμβρίου με το ρεπορτάζ της Realnews όμως να αναφέρει ότι, υπάρχει η σκέψη να μεταφερθεί για τις 2 Οκτωβρίου!

Ο ΑΝΤ1 πάντως στο trailer που έδωσε πρόσφατα αναφέρει ότι έρχεται τον Σεπτέμβριο

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article