in

Πωλίνα Τριγωνίδου: Με τριγωνικό μαγιό μπικίνι καλωσορίζει το καλοκαίρι και σε κάνει να θες να βουτήξεις μαζί της!

Πωλίνα Τριγωνίδου
Πωλίνα Τριγωνίδου

Η αθλήτρια Πωλίνα Τριγωνίδου έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στη φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram, φορώντας ένα λευκό μπικίνι στο πιο απόλυτο καλοκαιρινό στιλ.

Η αθλήτρια φαίνεται να απολαμβάνει τον ήλιο και το νερό σε μια πισίνα, δείχνοντας την καλογυμνασμένη σιλουέτα της και το αψεγάδιαστο δέρμα της.

Το λευκό μπικίνι που επέλεξε η Πωλίνα αναδεικνύει την όμορφη επιδερμίδα της και το γυμνασμένο της σώμα, δίνοντας έμφαση στις καμπύλες της και στα αθλητικά της πόδια.

Με τα μακριά καστανά μαλλιά της, η Πωλίνα δείχνει φυσική και εντυπωσιακή, με μια αίσθηση θετικής ενέργειας που αποπνέει από την εικόνα της.

Πωλίνα Τριγωνίδου

Η φωτογραφία αυτή δείχνει την Πωλίνα σε μια στιγμή χαλάρωσης και απόλαυσης, δείχνοντας το πρόσωπο μιας αθλήτριας που αφιερώνει τον ελεύθερο χρόνο της στην απόλαυση των καλοκαιρινών δραστηριοτήτων.

«Let the summer begin», λοιπόν όπως έγραψε και η ίδια στη λεζάντα της φωτογραφίας της καθώς η ενέργεια και η χαρά που διακρίνονται στην εικόνα της, μας δείχνουν την επιθυμία της να απολαμβάνει τον καλοκαιρινό καιρό.

Οι ακόλουθοί της στο Instagram δεν μπορούν παρά να εμπνευστούν από τη δυναμική παρουσία της και να ακολουθήσουν το παράδειγμά της, προσπαθώντας να διατηρήσουν την καλή φυσική τους κατάσταση.

Δείτε την ανάρτησή της εδώ:

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Ευγενία Σαμαρά

Ευγενία Σαμαρά: Κολάζει τους πάντες με την φωτογραφία της στο Instagram

Όλγα Ντάλλα

Όλγα Ντάλλα: Το κορμί του GNTM μας δείχνει κοιλιακούς και όχι μόνο και ανεβάζει επικίνδυνα την θερμοκρασία