Ποιοι ηθοποιοί θα λάβουν μέρος στη σειρά «Η μάγισσα» του ΑΝΤ1;

ΚΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Η νέα σειρά «Η μάγισσα» του ΑΝΤ1 αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο τέλος Σεπτεμβρίου και ήδη έχουν διαρρεύσει όλα τα ονόματα των ηθοποιών που πρόκειται να παρελάσουν απο την μικρή μας οθόνη.

Το κανάλι έχει ρίξει όλο το βάρος στην νέα του σειρά που διαδραματίζεται στην Μάνη το 1818 και θέλει να μας κάνει να ξεχάσουμε τις «Άγριες Μέλισσες». Γι’ αυτό τον λόγο έχει καταφέρει να συγκεντρώσει έναν εντυπωσιακό αριθμό ηθοποιών που θα δώσουν τεράστια μια άλλη αίγλη στη ιστορία.

Ποιο είναι το καστ της νέας σειράς «Η μάγισσα»;

Η ιστορία της νέας σειράς, θέλει δυο οικογένειες, δύο πατριές να είναι οι πρωταγωνιστές της. Η μια είναι η πατριά, του Καπεταναίου Λάσκαρη και η άλλη είναι η πατριά του πειρατή Γερακάρη.

Πρωταγωνίστρια στην ιστορία είναι φυσικά «Η μάγισσα», ρόλο τον οποίο έχει η ηθοποιός Έλλη Τρίγγου, την οποία και απολαύσαμε στις «Άγριες Μέλισσες» στ

Στην οικογένεια των Λασκαραίων τους ρόλους έχουν:

Μιχαήλ Λάσκαρης (Γιώργος Γάλλος)
Ο πατριάρχης της οικογένειας Λάσκαρη και ξακουστός καπεταναίος. Είναι αυτός που «εξουσιάζει» τη Νότια Προσηλιακή Μάνη. Έχει καράβια και κάνει εμπόριο στο Αιγαίο. Σκληρός, αλλά δίκαιος άντρας.

Δαμιανή Λάσκαρη (Κατερίνα Λέχου)
Η σύζυγος του Μιχαήλ Λάσκαρη και μάνα τριών κοριτσιών και δύο γιων (ο δεύτερος είναι βιολογικό της παιδί). Ένας πράος κι ευγενικός άνθρωπος, που γίνεται, όμως, λέαινα για τα παιδιά και τον άντρα της.

Αναστασία (Στεφανί Καπετανίδη)
Κόρη ψαρά, επιλέχθηκε από τον Μιχαήλ, ως δεύτερη, μη νόμιμη σύζυγος (σύγκρια), για να φέρει στον κόσμο ένα αρσενικό παιδί, αφού η Δαμιανή γεννούσε μόνο κόρες. Όμορφη και ευγενική φυσιογνωμία.

Κανέλλος Λάσκαρης (Νίκος Ψαρράς)
Αδελφός του Μιχαήλ. Γεροντοπαλίκαρο, γλεντζές, έξω καρδιά, αλλά και μαύρο πρόβατο της οικογένειας. Έχει αναλάβει στην επιχείρηση το κομμάτι των εμπορικών συμφωνιών, λόγω της ευφράδειάς του.

Μάρκος Λάσκαρης (Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης)
Ο διάδοχος και το καμάρι του Μιχαήλ. Είναι ο πρωτότοκος και καρπός της ένωσης του Μιχαήλ με τη σύγκρια Αναστασία. Καλός γιος, υπάκουος, γενναίος, παντρεύτηκε την κοπέλα που του όρισε ο πατέρας του και είναι σύμμαχος στις φιλοδοξίες του Μιχαήλ.

Μεταξία Λάσκαρη (Καλλιόπη Χάσκα)
Κόρη του Σπήλιου Γερακάρη και γυναίκα του Μάρκου Λάσκαρη. Ο γάμος τους έγινε κατόπιν συμφωνίας των πατεράδων τους. Είναι όμορφη, έξυπνη και δείχνει σεβασμό προς τον σύζυγό της και την οικογένειά του.

Τζανής Λάσκαρης (Βασίλης Μηλιώνης)
Ο μοναδικός γιος που προήλθε από την ένωση του Μιχαήλ και της Δαμιανής. Είναι η αδυναμία της μάνας του. Ωραίος, ατίθασος, δε σηκώνει μύγα στο σπαθί του και έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του.

Ρηνιώ Λάσκαρη (Χριστίνα Χριστοδούλου)
Η τρίτη κατά σειρά κόρη του Μιχαήλ, που παντρεύτηκε αλλά χήρεψε τον πρώτο χρόνο του γάμου της, χωρίς να προλάβει να αποκτήσει παιδιά.

Στην οικογένεια των Γερακάρηδων τους ρόλους έχουν:

Σπήλιος Γερακάρης (Τάσος Νούσιας)
Ο πατριάρχης της οικογένειας Γερακάρη, που είναι, όμως, κατώτερη των Λασκαραίων. Κατάγεται από σόι πειρατών και μαζί με τον μεγάλο του γιο και τον ξάδελφο της συζύγου του, αποτελούν τον φόβο και τον τρόμο των διερχόμενων πλοίων.

Κυπριανή Γερακάρη (Θέμις Μπαζάκα)
Η Κυπριανή (Θέμις Μπαζάκα) είναι η μάνα του Σπήλιου Γερακάρη. Μετά τον θάνατο του άντρα της, ξαναπαντρεύτηκε έναν άρχοντα από την Αρεόπολη, γεγονός που διατάραξε συθέμελα τη σχέση της με τον γιο της.

Γερακίνα Γερακάρη (Μαρκέλλα Γιαννάτου)
Η όμορφη και περήφανη σύζυγος του Σπήλιου Γερακάρη. Έχει ταπεινή καταγωγή και παρόλο που ο γάμος της με τον Σπήλιο στάθηκε ως αφορμή να ανέβει κοινωνικό επίπεδο, ήταν αποτέλεσμα ενός κεραυνοβόλου και θυελλώδους έρωτα.

Θράσος Γερακάρης (Άρης Νινίκας)
Ο πρωτότοκος γιος της οικογένειας. Ωραίος και γεροδεμένος άντρας, καθ’ εικόνα και καθ΄ ομοίωση όμως του Σπήλιου, στη βαρβαρότητα και τον τρόπο σκέψης του.

Σκεύω Γερακάρη (Γεωργία Κυριαζή)
Γυναίκα του Θράσου και μητέρα δύο αγοριών. Η Σκεύω κολακεύτηκε και εντυπωσιάστηκε από τον σκληροτράχηλο, άξεστο Θράσο, αλλά πλέον δεν είναι πολύ σίγουρη με όσα περνάει δίπλα του.

Πετρούνης Γερακάρης (Γιάννης Τσουμαράκης)
Ο συνεσταλμένος γιος της οικογένειας. Ένα καταπιεσμένο παιδί που δυσκολεύεται να ανταποκριθεί στις βάρβαρες και σκληρές συνήθειες των Γερακάρηδων.

Δελής Μόφορης (Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος)
Ξάδελφος της Γερακίνας Γερακάρη και κουρσάρος του Σπήλιου Γερακάρη. Ένας αιμοσταγής πειρατής.

Δείτε το εντυπωσιακό trailer της σειράς

  • Ακολουθήστε μας στο Google News
  • Κάντε μας like στο Facebook
  • Κάντε μας like στο Twitter
  • Share This Article