in

Ποια είναι τα κορυφαία 5 smartphones τώρα; (βίντεο)

smartphone

Καθώς η τεχνολογία συνεχίζει να προχωράει, έτσι και η ζήτηση για καλύτερα smartphones με πιο προηγμένα χαρακτηριστικά αυξάνεται.

Με τόσες πολλές επιλογές διαθέσιμες στην αγορά, μπορεί να είναι προκλητικό να αποφασίσετε ποιο είναι το καλύτερο για εσάς.

Έτσι, έχουμε κάνει την έρευνά μας και έχουμε συντάξει μια λίστα με τα κορυφαία 5 smartphones που θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας όταν αναζητάτε αναβάθμιση της συσκευής σας.

smartphone

Τα κορυφαία 5 smartphones

iPhone 13 Pro Max:

Στην πρώτη θέση, έχουμε το iPhone 13 Pro Max. Αυτό το τηλέφωνο διαθέτει μια εκπληκτική οθόνη OLED 6,7 ιντσών, έναν ισχυρό επεξεργαστή A15 Bionic και με εντυπωσιακή δυνατότητα 5G. Η κάμερα σε αυτό το τηλέφωνο είναι επίσης αξιοθαύμαστη, με ένα τριπλό φακό που καταγράφει εκπληκτικές φωτογραφίες και βίντεο σε οποιαδήποτε συνθήκη φωτισμού.

Samsung Galaxy S21 Ultra:

Στη δεύτερη θέση, έχουμε το Samsung Galaxy S21 Ultra. Αυτό το τηλέφωνο διαθέτει μια οθόνη Dynamic AMOLED 2X 6,8 ιντσών, έναν επεξεργαστή Exynos 2100 και μια δυνατότητα 5G. Η κάμερα σε αυτό το τηλέφωνο είναι απίστευτη, με ένα τετραπλό σύστημα κάμερας που περιλαμβάνει μια κύρια κάμερα 108 megapixel και με τηλεφακό με 10x οπτικό ζουμ.

OnePlus 9 Pro:

Στην τρίτη θέση, έχουμε το OnePlus 9 Pro. Αυτό το τηλέφωνο διαθέτει μια οθόνη AMOLED 6,7 ιντσών, έναν επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 888 και μια δυνατότητα 5G. Η κάμερα σε αυτό το τηλέφωνο είναι επίσης εξαιρετική, με ένα τριπλό σύστημα κάμερας που περιλαμβάνει μια κύρια κάμερα 48 megapixel και με τηλεφακό με 3,3x οπτικό ζουμ.

Google Pixel 6 Pro:

Στην τέταρτη θέση, έχουμε το Google Pixel 6 Pro. Αυτό το τηλέφωνο διαθέτει μια οθόνη AMOLED 6,7 ιντσών, έναν επεξεργαστή Google Tensor και με δυνατότητα 5G. Η κάμερα σε αυτό το τηλέφωνο είναι εξαιρετική, με ένα τριπλό σύστημα κάμερας που περιλαμβάνει μια κύρια κάμερα 50 megapixel και ένα τηλεφακό με 4x οπτικό ζουμ.

Xiaomi Mi 11 Ultra:

Στην πέμπτη θέση, έχουμε το Xiaomi Mi 11 Ultra. Αυτό το τηλέφωνο διαθέτει μια οθόνη AMOLED 6,81 ιντσών, έναν επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 888 και με δυνατότητα 5G. Η κάμερα σε αυτό το τηλέφωνο είναι εντυπωσιακή, με ένα τριπλό σύστημα κάμερας που περιλαμβάνει μια κύρια κάμερα 50 megapixel και με τηλεφακό με 5x οπτικό ζουμ.

Αυτά είναι τα πέντε κορυφαία smartphones που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά. Αναζητήστε αυτά τα μοντέλα εάν θέλετε να αποκτήσετε ένα κορυφαίο smartphone με υψηλές επιδόσεις και εξαιρετική κάμερα.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Δέσποινα Βανδή

Η Δέσποινα Βανδή σε νέο βίντεο κλιπ ξέρει πώς να σε ξεσηκώσει. Να είχαμε την τύχη του Μπισμπίκη!!!

Φωτεινή Παπαθεοδώρου

Η «καλόγρια», Φωτεινή Παπαθεοδώρου, που κολάζει και Άγιο! Δείτε τη σε βίντεο που καθηλώνει με την ομορφιά της.