Πλημμύρες στη Θεσσαλία: Πεζοναύτης ξαπλώνει στο έδαφος για να πατήσουν πάνω του οι ηλικιωμένοι

NEWSROOM

Συγκινούν οι προσπάθειες που καταβάλλουν επί ημέρες οι Ένοπλες Δυνάμεις ώστε να διασώσουν τους πληγέντες από τις πλημμύρες στη Θεσσαλία. – Πεζοναύτης κάνει το σώμα του «γέφυρα» για να πατήσουν πάνω του ηλικιωμένοι.

Με αυταπάρνηση και αυτοθυσία συμμετέχουν στις επιχειρήσεις απεγκλωμισμού και διάσωσης οι Ένοπλες Δυνάμεις στην πλημμυρισμένη Θεσσαλία, έχοντας σώσει χιλιάδες ζωές.

Σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος θέλησε να ευχαριστήσει τον ελληνικό στρατό που αγωνίζεται καθημερινά στις πληγείσες περιοχές.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του στο Χ , ο στρατηγός δημοσιεύει σχετικές φωτογραφίες ανδρών της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών να απεγκλωβίζουν ηλικιωμένους, χωρίς να διστάσουν να ξαπλώσουν οι ίδιοι στις λάσπες για να περάσουν με ασφάλεια οι διασωθέντες.

«Ένα τεράστιο “Εύγε”, ένα τεράστιο “Ευχαριστώ” και απεριόριστος, βαθύς σεβασμός στον κόπο, στο μόχθο, στον ιδρώτα σας και στην απόλυτη αφοσίωση σας στον Σκοπό….

Συνεχίστε με ΕΜΜΟΝΗ να σώζετε ανθρώπινες ζωές, να απαλύνετε τον ανθρώπινο πόνο και να βοηθάτε τους συνανθρώπους μας!

Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Πατρίδας ακόμα μια φορά στο πλευρό της κοινωνίας, για όσο χρειάζεται, όπου χρειάζεται και με όλα τα μέσα που διαθέτουν.

Σας έχω απόλυτη εμπιστοσύνη!
Είμαστε όπου μας χρειάζεται η ΕΛΛΑΔΑ και συνεχίζουμε!!», αναφέρει ο κ. Φλώρος.

Όλες οι ειδήσεις της επικαιρότητας βρίσκονται εδώ, στο Newsblog! Σας κρατάμε ενήμερους για όλα τα νέα της επικαιρότητας με τις τελευταίες εξελίξεις απο την Ελλάδα.

Μη χάσετε ούτε μια στιγμή αυτά που γίνονται στην Ελλάδα. Στο Newsblog,σκοπό έχουμε την ενημέρωση και να σας τη μεταδίδουμε άμεσα με κάθε δημοσίευση μας!

via

  • Ακολουθήστε μας στο Google News
  • Κάντε μας like στο Facebook
  • Κάντε μας like στο Twitter
  • Share This Article