Πάνος Σταθακόπουλος για Δημήτρη Λιγνάδη: «Ρωτώ αν δικαιώθηκαν τα θύματα»

ΡΙΤΑ ΖΟΡΜΠΑ

O Πάνος Σταθακόπουλος με αφορμή την καλοκαιρινή περιοδεία της παράστασης «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Alpha Τώρα» και μέσα σε όλα εξέφρασε την προσωπική του άποψη για την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη αλλά και την κίνηση του Γιώργου Κιμούλη να κινηθεί νομικά εναντίον συναδέλφων του.

Μιλώντας για την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη είπε: «Λίγο μουδιασμένος είμαι… Καταρχάς να πω ότι σέβομαι και πρέπει να σεβόμαστε τις αποφάσεις του δικαστηρίου. Από κει και πέρα για να βγει έξω, να τον αφήσουν να βγει έξω, σημαίνει ότι κάποιος νόμος υπάρχει. Τώρα αν αυτός ο νόμος, σχολιάζουμε και πούμε ότι είναι σωστός ή όχι, είναι ένα άλλο θέμα. Σαν ερώτημα που βάζω στον εαυτό μου και σίγουρα υπάρχει σε πάρα πολύ κόσμο γιατί το ακούω και το εισπράττω, είναι αν δικαιώθηκαν τα θύματα και να ενδεχομένως άλλα θύματα θα έχουν το θάρρος να μιλήσουν».

Για την απόφαση του Γιώργου Κιμούλη να κινηθεί νομικά εναντίον των συναδέλφων του είπε: «Για τον κ. Κιμούλη δεν έχω να πω κάτι. Είχαμε συνεργαστεί στο Εθνικό θέατρο πολύ παλιά και η συνεργασία ήταν άψογη. Δεν γνωρίζω το θέμα. Από κει και πέρα είναι δικαίωμα του καθενός να έχει μια αντίδραση σε ότι θεωρεί ότι κατηγορείται άδικα».

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

TAGGED:
Share This Article