Παιδιά Παλαιοχριστιανών σε Συγγενή: Το Μυστήριο της Εγκυμοσύνης της 22χρονης

NEWSROOM

Σε συγγενικό πρόσωπο ανήκαν τα παιδιά των παλιών χριστιανών – Το μυστήριο με την εγκυμοσύνη της 22χρονης

Η ιστορία των παιδιών των παλαιοχριστιανών, των πρώτων που αναδυόταν στην επιφάνεια της αρχαίας Ρώμης, είναι μία ιστορία γεμάτη μυστικά και αινίγματα. Ένα από αυτά έχει να κάνει με την εγκυμοσύνη μιας νεαρής γυναίκας, μόλις 22 ετών, που ανήκε σε αυτή την κοινότητα.

Το συγγενικό πρόσωπο στο οποίο ανήκαν τα παιδιά αυτά ήταν ένας άνθρωπος με πρωτοφανή θρησκευτική πίστη, παλαίμαχος των κατακτήσεων της Εκκλησίας, ο οποίος είχε συγγενικές σχέσεις με την εκκλησική ιεραρχία. Αυτός ήταν ο παππούς των παιδιών.

Η νεαρή γυναίκα, παρότι πάντα πίστευε στη θεοσεβεία, δεν είχε ποτέ την πρόθεση να γεννήσει ένα παιδί σε τόση μικρή ηλικία. Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της όμως, βιώνοντας την εμπειρία της μητρότητας, κατάλαβε τη σημασία του παιδιού που ήταν έτοιμη να φέρει στον κόσμο.

Κατά κανόνα, η γέννηση ενός παιδιού είναι λόγος χαράς και ευτυχίας, ωστόσο το μυστήριο περί της εγκυμοσύνης της 22χρονης συνεχίζει να καλύπτεται από μια βαθιά αίσθηση απόρρητου. Σε αναμονή για περαιτέρω ανάλυση, η παλαιοχριστιανική κοινότητα παρακολουθεί με αγωνία την ανάπτυξη της υπόθεσης.

Τα ίχνη της αληθινής ιστορίας μένουν ακόμη θαμμένα μέσα στις σελίδες των αρχαίων κειμένων και αναζητούν τη Δικαιοσύνη να τα ανακαλύψει. Μέχρι τότε, το μυστήριο της εγκυμοσύνης της 22χρονης των παλαιοχριστιανών θα παραμένει ένα λευκό σημείο στην ιστορία της χριστιανικής Εκκλησίας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article