Ούρσουλα Κορμπερό: Όταν η «Τόκιο» έχει κέφια προκαλεί παραλήρημα στο instagram

ΜΑΝΟΣ ΠΑΠΠΑΣ

Η αγαπημένη όλων Ούρσουλα Κορμπερό η μια και μοναδική «Τόκιο» του «Casa de Papel» μας έχει συνηθίσει σε τολμηρές φωτογραφίες που κυριολεκτικά κόβουν την ανάσα για την καθιστούν πραγματικά μία από τις πιο εντυπωσιακές και sexy παρουσίες στο χώρο της showbiz.

Πριν από λίγο καιρό τελείωσε στη Βαρκελώνη τα γυρίσματα της νέας τηλεοπτικής σειράς που πρόκειται να παρακολουθήσουμε μέσα από το Netflix με την ίδια δημοσιεύει μερικές φωτογραφίες της μέσα στο λογαριασμό που διαθέτει στο instagram ανεβάζοντας για μία ακόμα φορά τη θερμοκρασία στα ύψη.

Ούρσουλα Κορμπερό

Αφού κατάφερε και έκανε περισσότερες από ένα 1 εκατομμύριο 992 χιλιάδες θαυμαστές της να πατήσουν το κουμπί του like στις φωτογραφίες που δημοσίευσε, η Ούρσουλα Κορμπερό στη συνέχεια μοίρασε ακόμα περισσότερο πόνο μέσα από τρεις φωτογραφίες και ένα βίντεο στην οποία εμφανίζεται να ποζάρει στο κρεβάτι της.

Φορώντας μονάχα τα απολύτως απαραίτητα και μέσα σε ένα εντυπωσιακά αισθησιακό κόκκινο ντεκόρ η Ισπανίδα ηθοποιός κατάφερε να προκαλέσει όλες τις αισθήσεις μας και φυσικά την πίεση που έφτασε στα ύψη

Πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι οι φωτογραφίες και το βίντεο που θα δείτε παρακάτω δεν είναι για λιγόψυχους!

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article