Όταν η Ρία Κολοβού απο το Survivor All Star τρέλαινε τους πάντες με το τσιφτετέλι της

ΡΙΤΑ ΖΟΡΜΠΑ
Ρία Κολοβού

Η Ρία Κολοβού είναι μια απο τις ωραιότερες παρουσίες που πέρασαν απο το τελευταίο Survivor που παρακολουθήσαμε, το Survivor Ελλάδας-Τουρκίας.

Εκτός απο πολύ καλή παίκτρια ήταν και πιστεύουμε ότι παραμένει και ένας πολύ καλός και προσγειωμένος άνθρωπος, ο οποίος μάλιστα φαίνεται ότι είναι και πολύ πρόσχαρος….

Εκτός όμως απο χαμογελαστός άνθρωπος η Ρία είναι και μια πανέμορφη γυναίκα η οποία όπως φαίνεται και στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω, μπορεί να είναι ταυτόχρονα και πολύ sexy χωρίς να είναι προκλητικά ντυμένη.

Ρία Κολοβού

Χορεύει και κολάζει η Ρία Κολοβού

Η Ρία ήταν μάλιστα και ένας απο τους δύο παίκτες που μας τράβηξαν το ενδιαφέρον ειδικά μετά το τέλος του παιχνιδιού, αφού μαζί με τον συμπαίκτη της Νίκο Κοσμά ο οποίος θα έπρεπε να είναι και στο φετινό Survivor All Star, φαινόταν ότι υπάρχει και κάτι πιο βαθύ εκτός απο μια φιλία που μπορεί να εκδηλώθηκε στο ριάλιτι.

Ρία Κολοβού

Οι δυο τους ήταν σχεδόν αχώριστοι. Ανεβάζανε κοινά stories στο Instagram, βγαίνανε μαζί βόλτες και αποτελούσαν έναν πολύ ταιριαστό και λαμπερό συνδυασμό.

Αυτή την φορά όμως την βρήκαμε μόνη της να χορεύει στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου σε ένα τσιφτετέλι το οποίο προκάλεσε πάταγο.

Δείτε το βίντεο.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article