in

Όταν η Ελένη Τσολάκη αντέγραφε το φιλί στο στόμα της Τζένιφερ Άνιστον με την….Γκαγκάκη!

Ελένη Τσολάκη

Μετά την αναστάτωση που προκλήθηκε στα κοινωνικά μέσα πριν από μερικά χρόνια λόγω του φιλιού ανάμεσα στην Τζένιφερ Άνιστον και την Έλεν ντε Τζένερις, ήρθε η σειρά ενός άλλου φιλιού να αναστατώσει την showbiz.

Πιο συγκεκριμένα, ήταν τότε στον ΣΚΑΪ και συγκεκριμένα στο πλατό της εκπομπής “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα”, όπου έγινε μεγάλος ντόρος και συζητήθηκε πολύ το αμφιλεγόμενο φιλί.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη και η Ελένη Τσολάκη, με μια γενναιόδωρη δόση χιούμορ, αποφάσισαν να αποδώσουν ζωντανά το φιλί Άνιστον-ντε Τζένερις.

“Καλά παιδιά, είναι κακό να φιλάς μια γυναίκα; Εγώ με τις φίλες μου φιλιόμαστε στο στόμα,” δήλωσε η Ελένη Τσολάκη και τρέλανε κόσμο!

«Μα δεν γνωρίζονταν μεταξύ τους… Εμένα δεν με ενοχλεί που είναι δυο γυναίκες, ακόμα και γυναίκα με άντρα να ήταν… Αυτό το έχουμε ξεπεράσει. Έχει τελειώσει η ιστορία αυτή. Με ενοχλεί που φιλιέσαι στο στόμα με έναν άγνωστο. Εμείς οι δύο τώρα, να φιληθούμε στο στόμα για ποιο λόγο;» είχε αναρωτηθεί τότε ο Γιώργος Λιάγκας.

Μετά από λίγα δευτερόλεπτα, οι δύο συνεργάτιδες αντάλλαξαν ένα φιλί στο στόμα και τα γέλια κυριάρχησαν στο πλατό της εκπομπής του ΣΚΑΪ.

Ελένη Τσολάκη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Ούρσουλα Κορμπερό,

Η Ούρσουλα Κορμπερό γονατίζει το Instagram με το φλοράλ φόρεμά της!

Ζόζεφιν

Η Ζόζεφιν στο δρόμο με το ανεπανάληπτο σορτς που διχάζει κόσμο!