Ολυμπιακός – Ζάλγκιρις 75-72. Θετικό το πρώτο δείγμα στην Κύπρο

NEWSROOM

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Ζάλγκιρις με σκορ 75-72 στο πρώτο παιχνίδι του τουρνουά Νεόφυτος Χανδριώτης επί Κυπριακού εδάφους. Παρότι το παιχνίδι ήταν φιλικό, η απόδοση της ομάδας του Ολυμπιακού ήταν θετική, αλλά και ανάγκη για περαιτέρω δουλειά.

Παρά το γεγονός ότι η ομάδα δεν έχει προπονηθεί ακόμα με όλους τους παίκτες διαθέσιμους, ο χρόνος για τις επίσημες διοργανώσεις είναι ακόμα μεγάλος και προσφέρει την ευκαιρία για βελτίωση.

Την ώρα που οι παίκτες ενσωματώνονται σιγά-σιγά στην ομάδα, ο Ολυμπιακός αναμένεται να αποκτήσει τη σωστή αγωνιστική ταυτότητα.

Οι κορυφαίοι για τον Ολυμπιακό

Οι κορυφαίοι απο την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ήταν ο Άλεκ Πίτερς, που φαίνεται να έχει αναβαθμισμένο ρόλο στην ομάδα και φυσικά ο γίγαντας Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος έδειξε εντυπωσιακά στοιχεία, όπως ακριβώς έκανε και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Παρότι η ομάδα έδειξε να είναι κουρασμένη και πιασμένη απο την προετοιμασία, ο Ολυμπιακός έδειξε καλά χαρακτηριστικά στο πρώτο φιλικό με την Ζάλγκιρις Κάουνας.

Δυναμικό παρών ο κόσμος

Ο κόσμος, παρότι μιλούσαμε για φιλικό αγώνα, δεν σταμάτησε να υποστηρίζει την ομάδα, αποδεικνύοντας την πίστη του στον Ολυμπιακό και τον προπονητή Γιώργο Μπαρτζώκα.

Η νέα εποχή για τον Ολυμπιακό ξεκίνησε με τη στήριξη του κοινού, το οποίο αναμένεται να είναι συνεχώς δίπλα στην ομάδα, στηρίζοντας το μήνυμα #mexritelous.

Ο αγώνας αποτέλεσε μια ευκαιρία για την ομάδα να δοκιμάσει τις δυνατότητές της και να προετοιμαστεί για τις προκλήσεις της νέας σεζόν.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

TAGGED:
Share This Article