in

Όλγα Ντάλλα: Το κορμί του GNTM μας δείχνει κοιλιακούς και όχι μόνο και ανεβάζει επικίνδυνα την θερμοκρασία

Όλγα Ντάλλα
Όλγα Ντάλλα

Απο την πρώτη στιγμή που την γνωρίσαμε μέσα απο το GNTM η Όλγα Ντάλλα κατάφερε να ξεχωρίσει. Το χαρακτηριστικά του προσώπου της αλλά και το χτιστό σώμα της ελέω κολύμβησης, την έκανε να ξεχωρίσει απο τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες.

Κανένας δεν μπορούσε να μην δει ότι η πρώην κολυμβήτρια του Ολυμπιακού διέθετε ένα απο τα καλύτερα κορμιά που πέρασαν απο το ριάλιτι μοντέλων του Star.

Κατά πολλούς ήταν και η τελευταία μεγάλη νικήτρια του GNTM, παρότι δεν κέρδισε τον διαγωνισμό. Άλλωστε μετά βίας κάποιος μπορεί να θυμηθεί έστω και μια απο τις κοπέλες που πήραν μέρος στο τελευταίο Greece’s Next Top Model.

Όλγα Ντάλλα

Η Όλγα Ντάλλα χαρακτηρίστηκε απο τους ειδικούς της μόδας του εξωτερικού ως ένα αθλητικό μοντέλο. Τα σωματικά της προσόντα την βοηθούν σε αυτό και σίγουρα θα κάνει καριέρα πάνω στο modeling.

Η ίδια μπορεί πλέον να έχει αφοσιωθεί πλήρως στην δουλειά της, μετά και τον χωρισμό της με τον συμπαίκτη της απο την Κύπρο Στυλιανό Φλωρίδη.

Είναι δυναμικά ενεργή στα social media και όπως θα δείτε και εσείς στην παρακάτω ανάρτηση της, η Όλγα Ντάλλα κατάφερε να τρελάνει τους θαυμαστές της με το εντυπωσιακό της σώμα.

Δείτε και εσείς την μοναδική Όλγα Ντάλλα εδώ.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Πωλίνα Τριγωνίδου

Πωλίνα Τριγωνίδου: Με τριγωνικό μαγιό μπικίνι καλωσορίζει το καλοκαίρι και σε κάνει να θες να βουτήξεις μαζί της!

Δέσποινα Βανδή

Δέσποινα Βανδή: Θηλυκό από τα λίγα μέσα σε μίνι φόρεμα όαση και προσόντα κόλαση!!!