Οι Πανθέοι: Τι θα δούμε σήμερα (22/09) στην σειρά του ΣΚΑΪ – Δείτε το trailer

NEWSROOM

Οι Πανθέοι επιστρέφουν σήμερα με ένα νέο επεισόδιο, το οποίο αναμένεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό, με την ιστορία του. Η νέα σειρά του ΣΚΑΪ, έχει αποκτήσει απο την πρώτη στιγμή φανατικό κοινό, το οποίο και περιμένει να δει πως θα εξελιχθεί η σειρά.

Εμείς σήμερα (22/09) σας μεταφέρουμε την περίληψη απο το σημερινό 5ο επεισόδιο της σειράς, καθώς και το trailer έτσι ώστε να έχετε μια άποψη απο αυτό που θα δείτε σήμερα στον ΣΚΑΪ.

Οι Πανθέοι – Επεισόδιο 5 – Τι θα δούμε σήμερα

Η Μάρμω αποφασίζει, τελικά, να κάνει το χατίρι του Ανδρέα και να ποζάρει στον Κίτσο για να της κάνει το πορτραίτο. Πριν προλάβουν όμως να ξεκινήσουν, τους διακόπτει ο ερχομός του Τέλη που ενημερώνει τον Κίτσο ότι η Πέλλα συνελήφθη και κρατείται στο τμήμα. Η απόπειρα εκβιασμού του Στάθη προς τον Βαλλίδη θα αποτύχει, οδηγώντας μάλιστα στην απόλυσή του.

Ο Χρυσίνας δεσμεύεται στον Μαρμάρη ότι θα κάνει ό, τι περνάει από το χέρι του για να πείσει τον Ισίδωρο να ανοίξει πάλι τα μεταλλεία. Ο Ισίδωρος βρίσκει τη Χρυσοστόμη στην Κηφισιά και τη βάζει να ορκιστεί πως ο πατέρας τους δεν απάτησε ποτέ τη μάνα τους. Η Χρυσοστόμη το κάνει. Αργότερα, το ίδιο βράδυ ο Ισίδωρος θα δει ένα παράξενο προφητικό όνειρο…

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article