Οι Πανθέοι: Συγκλονιστικό το σημερινό (20/9) επεισόδιο της σειράς του ΣΚΑΪ (video)

NEWSROOM

Στο σημερινό συναρπαστικό επεισόδιο της σειράς “Οι Πανθέοι,” η ένταση και η ανατροπή είναι τα κυρίαρχα στοιχεια. Ο Κίτσος (Μ. Σαράντης) εκλιπαρεί τον Ανδρέα (Α. Χειλάκης) να σώσει την τραυματισμένη Πέλλα (Ι. Μπαλτσαβιά), χωρίς να την πάει στο νοσοκομείο, προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση στη Μάρμω (Μ. Κράιλινγκ).

Ο Ανδρέας θα αναγκαστεί να ρισκάρει πολλά περισσότερα από την υπόληψη και το κύρος του, καθώς η ζωή της Πέλλας βρίσκεται σε κίνδυνο.

Τα γεγονότα παίρνουν ανατρεπτική τροπή, ενώ ο Στάθης (Σ. Σταμούλης) συνεχίζει να ψάχνει στοιχεία που αποδεικνύουν παρατυπία στην εταιρεία του Βαλλίδη (Κ. Φιλλίπογλου). Ένα όνομα, ενός Αρμένη προμηθευτή, θα τραβήξει την προσοχή του.

Στο μεταξύ, η Δέσποινα (Μ. Καλλιμάνη) μαθαίνει για τη δυσμενή οικονομική κατάσταση της αδελφής της Μερόπης (Α. Μαξίμου) και αποφασίζει να τη βοηθήσει.

Ο Ισίδωρος (Ν. Χατζόπουλος) προσπαθεί να ανακαλύψει τη σκοτεινή πλευρά του πατέρα του με τη βοήθεια της Μιρέλλας (Ε. Τοπαλίδου), ενώ η Χρυσοστόμη (Κ. Δανδουλάκη) προσπαθεί να τον αποτρέψει από το να σκαλίσει το παρελθόν.

Τα κλειστά μεταλλεία κρύβουν πολλά μυστικά και τα γεγονότα περιμένουν να ξεδιαλυθούν. Μείνετε συντονισμένοι στον ΣΚΑΪ για να δείτε τη συνέχεια αυτής της συναρπαστικής σειράς, “Οι Πανθέοι.”

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article