Οι 7 πιο τεμπέλικες και απολαυστικές στάσεις στο σεξ

ΡΙΤΑ ΖΟΡΜΠΑ

Για να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά: Δεν υπάρχει τίποτα κακό με τις πιο περίτεχνες στάσεις σεξ. Ξέρεις αυτές που θυμίζουν κάτι από ακροβατικά του τσίρκο Medrano και μπορεί να σε στείλουν στο νοσοκομείο. Ωστόσο έρχομαι να σε ρωτήσω το εξής και θέλω να είσαι ειλικρινής. Αξίζουν τον κόπο; Δεν υπάρχουν φορές που θέλεις απλά να απολαύσεις το σεξ με τον/ τη σύντροφό σου, χωρίς να σκέφτεσαι ότι σου αξίζει μετάλλιο; Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει τίποτα κακό με τις κλασικές, εύκολες στάσεις σεξ. Συχνά μάλιστα οι καλύτερες στάσεις σεξ είναι οι πιο τεμπέλικες, επειδή σου επιτρέπουν χαλαρώσεις και να εστιάσεις στην απόλαυση, χωρίς να ανησυχείς για τις επιδόσεις ή την φυσική σου κατάσταση.

Γιατί οι τεμπέλικες στάσεις σεξ είναι οι καλύτερες

Για τις φορές μέρες που νιώθεις εξαντλημένη, αλλά δεν θέλεις να χάσεις σεξουαλική δράση. Για τις φορές που θέλεις να απολαύσεις με την άνεσή σου την σεξουαλική οικειότητα, χωρίς να ιδρώσεις. Για τις φορές που δηλώνεις περήφανα τεμπέλα. Οι παρακάτω στάσεις είναι must. Δεν απαιτούν πολλή ενέργεια, ούτε πολλές κινήσεις. Το καλύτερο; Εγγυόνται οργασμό με τη λιγότερη δυνατή προσπάθεια.

1. Ιεραπoστολικό το κλασικό

Η κλασική ιεραποστολική στάση είναι μια από τις πιο διάσημες και καλύτερες στάσεις για σεξουαλική οικειότητα και σύνδεση. Είναι ιδανική για φιλιά, χάδια και οπτική επαφή κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής.

2. Τεμπέλικες στάσεις σεξ – The X-Files

Πολύ απλά ξαπλώνεις ανάσκελα, ανοίγεις χέρια – πόδια έτσι ώστε να σχηματίζεις ένα Χ. Ναι σαν αστερίας. Ο σύντροφός σου είναι από πάνω. Με αυτόν τον τρόπο του δίνεις τον απόλυτο χώρο και έλεγχο, ενώ η διείσδυση αποκτά εντονότερη αίσθηση.

3. Τεμπέλικες στάσεις σεξ – Το σχήμα οκτώ

Ξάπλωσε ανάσκελα με μερικά μαξιλάρια κάτω από τη λεκάνη σου. Κράτησε τα γόνατά σου μισολυγισμένα, τα πόδια σου ανοιχτά και τα χέρια ψηλά πάνω από το κεφάλι σου. Μπορείς επίσης να κρατηθείς από τον σύντροφό σου, ο οποίος θα κινείται κάνοντας εικονικά οχτάρια μέσα σου. Αυτή είναι μια στάση που κάνει τη διείσδυση και τον οργασμό σου πιο εύκολο. Η απόλυτη ηδονή ενώ εσύ παραμένεις ξαπλωμένη.

4. Ο Δράκος

Σε αυτή τη στάση είσαι μπρούμυτα με τα χέρια σηκωμένα πάνω από το κεφάλι. Με ένα ή δύο μαξιλάρια τοποθετημένα κάτω από την κοιλιά σου, άνοιξε ελαφρά τα πόδια σου. Ο σύντροφός σου θα πρέπει να έρθει από πάνω σου, μιμούμενος τη δική σου στάση. Αντί για γρήγορη ώθηση, προτιμήστε κυκλικές, αργές κινήσεις. Μπορείς να ζητήσεις να εξερευνήσει τα πιο παραμελημένα μέρη του σώματός σου, όπως η πλάτη και η βάση του λαιμού σου με τα χείλη, τη γλώσσα, ακόμα και τα δόντια.

5. Τεμπέλικες στάσεις σεξ – Κουτάλι

Ουσιαστικά μιλάμε περισσότερο για μία παραλλαγή του ιεραποστολικού, επειδή η στάση ενέχει το στοιχείο της αγκαλιάς. Η στάση κουτάλι δεν είναι δύσκολο να εφαρμοστεί. Αντίθετα  θεωρείται από τις ευκολότερες στάσεις και ιδανική, όταν δεν έχεις ιδιαίτερη όρεξη να κάνεις πολλά παραπάνω. Εσύ ξαπλώνεις στο ένα στο πλευρό και ο σύντροφός σου παίρνει θέση παράλληλα με το σώμα σου από πίσω, έχοντας το στήθος του αρκετά κοντά στην πλάτη σου.

6. Πλάι-πλάι

Σε αυτή τη στάση είστε και οι δύο ξαπλωμένοι στο πλάι. Μπορεί να χρειαστεί να δουλέψετε λίγο για να βρείτε την κατάλληλη θέση για τα πόδια σας. Μόλις το βρείτε όμως, μπορείς απλά να χαλαρώσεις και απολαύσεις.

7. Η στάση του λωτού

Στη στάση του λωτού εσύ είσαι από πάνω και έχεις τα πόδια σου περασμένα πάνω από τα πόδια του συντρόφου σου και είστε αγκαλιά. Και ναι, αυτό είναι άνετο γιατί ουσιαστικά κάθεσαι. Επίσης, έχεις το πλεονέκτημα ότι μπορείς ανά πάσα στιγμή να αλλάξεις σε μία από τις παραπάνω στάσεις, χωρίς να χάσεις επαφή.

Πηγή: ladylike.gr

  • Ακολουθήστε μας στο Google News
  • Κάντε μας like στο Facebook
  • Κάντε μας like στο Twitter
  • TAGGED:
    Share This Article