in

Ο «Θανασάκης» από το «Ευτυχισμένοι μαζί» εργάζεται σε ταβέρνα – Τι απαντά στα αρνητικά σχόλια (ΒΙΝΤΕΟ)

Τον Άρη Τσάπη το τηλεοπτικό κοινό τον γνώρισε μέσα από τον ρόλο του «Θανάση» στη σειρά του Mega, «Ευτυχισμένοι μαζί». Ο ηθοποιός αυτή την περίοδο εργάζεται σε ταβέρνα. Ο ίδιος αποφάσισε να απαντήσει σε σχόλιο που δέχτηκε στο Tik Tok για την επιλογή του να εργαστεί σε έναν διαφορετικό τομέα από αυτόν της υποκριτικής.

«Είδα αυτό το σχόλιο και δεν μπήκα στη διαδικασία να απαντήσω. Έχει γίνει καιρό, αλλά βλέπω πως έχει γίνει πολύ σούσουρο. Και δεν καταλαβαίνω τον λόγο. Από τη στιγμή που δεν ενοχλεί εμένα; Δεν με πειράζει κανένα αρνητικό σχόλιο, έχω ακούσει τόσα στη ζωή μου… Όσο για αυτό το σχόλιο “πλάκα μου κάνεις, από ηθοποιός δουλεύεις σε ταβέρνα”. Η ταβέρνα σκέψου είναι η καλύτερη δουλειά που έχω κάνει. Έχω δουλέψει σε οικοδομή, έχω καθαρίσει σκάλες με τους γονείς μου… Δεν μπορείς να φανταστείς. Και πολλές άλλες δουλειές. Μοίραζα φυλλάδια. Ήμουν και τότε ηθοποιός. Αυτό αποβάλλετε το από το μυαλό σας. Και εγώ έτσι ήμουν στην αρχή. Είναι πολύ κακό να σκέφτεστε έτσι. Εγώ μπορώ να κάνω ό,τι δουλειά χρειαστεί, αρκεί να είναι ευτυχισμένοι η γυναίκα και το παιδί μου. Και σκ@τα μπορώ να καθαρίσω. Αυτά! Καλή συνέχεια», απάντησε ο Άρης Τσάπης.

@aristsapis Απάντηση στο @_denis.b ♬ πρωτότυπος ήχος – Aris Tsapis


Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog

  • Ακολουθήστε μας στο Google News
  • Κάντε μας like στο Facebook
  • Κάντε μας like στο Twitter
  • Avatar of ΡΙΤΑ ΖΟΡΜΠΑ

    Written by ΡΙΤΑ ΖΟΡΜΠΑ

    Ονομάζομαι Ρίτα Ζορμπά και είμαι αρχισυντάκτρια στο Newsblog.gr και ένα απο τα ιδρυτικά του μέλη. Είμαι δημοσιογράφος και απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζω Αγγλικά και Γαλλικά ενώ στον ελεύθερο μου χρόνο ...ταλαιπωρώ τους υπόλοιπους! Μπορείτε να μου στείλετε email εδώ: [email protected]