Ο πρωταγωνιστής του Superman, Χένρι Κάβιλ θα πρωταγωνιστήσει στο reboot του Highlander

ΡΙΤΑ ΖΟΡΜΠΑ

Ο πρώην σταρ του Superman Χένρι Κάβιλ, πρόκειται να πρωταγωνιστήσει σε μια επανεκκίνηση του Highlander καθώς το εμβληματικό franchise αναμένεται να επιστρέψει στις οθόνες.

Ένα ριμέικ της αρχικής ταινίας φημολογείται ήδη από το 2008, και ο σκηνοθέτης Τσαντ Σταχέλσκι έχει πλέον επιβεβαιώσει ότι η ταινία είναι στα σκαριά και θα μπορούσε να είναι η αρχή ενός μεγάλου franchise.

Μιλώντας σε μια συνέντευξη στο podcast Happy Sad τη Δευτέρα, είπε ότι η νέα ταινία έρχεται και μπορεί να σημαίνει μεγάλα πράγματα για τον Βρετανό ηθοποιό.

Μιλώντας για την επερχόμενη ταινία, είπε: «Νομίζω ότι έχουμε μερικά πολύ καλά στοιχεία τώρα. Το κόλπο είναι όταν έχεις το tagline: “Μπορεί να υπάρχει μόνο ένας”, απλά δεν μπορείς να του σκοτώσεις όλους απο την πρώτη φορά.

Το franchise Highlander ξεκίνησε το 1986 με μια ταινία φαντασίας με πρωταγωνιστή τον Κρίστοφερ Λαμπέρτ και στη συνέχεια συνεχίστηκε στα τέλη του 20ου αιώνα και στον 21ο με μια τηλεοπτική σειρά.

Η ταινία έκανε μεγάλη αίσθηση όταν βγήκε στους κινηματογράφους το 1986 ενώ συνολικά δημιουργήθηκαν τέσσερις ταινίες, δύο τηλεοπτικές σειρές ζωντανής δράσης και μια σειρά πρωτότυπων μυθιστορημάτων, μεταξύ άλλων.

higlander

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article