Ο Ολυμπιακός κέρδισε και την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Τουρνουά “Νεόφυτος Χανδριώτης” στην Κύπρο

NEWSROOM

Στο πλαίσιο του τουρνουά “Νεόφυτος Χανδριώτης” στην Κύπρο, ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε την μαχητική Μακάμπι Τελ Αβίβ σε έναν αγώνα που προσέφερε συγκινήσεις και θέαμα. Οι δύο παραδοσιακές δυνάμεις της Ευρωλίγκας συναντήθηκαν ξανά και πρόσφεραν έναν πολύ καλό αγώνα.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε δυνατά, παίρνοντας το πρώτο δεκάλεπτο με σκορ 24-17. Παρά το γεγονός ότι οι δύο ομάδες είχαν εναλλαγή στην κατοχή του προβαδίσματος κατά τα πρώτα πέντε λεπτά, η ομάδα του Πειραιά κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα.

Πρώτος σκόρερ ο Πίτερς

Πίτερς

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Μακάμπι Τελ Αβίβ προσπάθησε να επιστρέψει στο παιχνίδι, καταφέρνοντας ένα επί μέρους σκορ 21-14, μειώνοντας τη διαφορά σε εννέα πόντους (59-50). Η ανατροπή φαινόταν να είναι εφικτή, αλλά η ομάδα του Ολυμπιακού αντέδρασε και διατήρησε το προβάδισμα.

Πρώτος σκόρερ για τους “Ερυθρόλευκους” αναδείχθηκε ο Άλεκ Πίτερς με εντυπωσιακά 21 πόντους σε 33:37 λεπτά συμμετοχής. Αυτή η νίκη απέναντι στην Μακάμπι αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για την προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και υπόσχεται ακόμα περισσότερο θέαμα για τους φίλους του μπάσκετ.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

TAGGED:
Share This Article