Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποκαλύπτει γιατί μπορεί να αφήσει τους Μιλγουόκι Μπακς το επόμενο καλοκαίρι

ΜΑΝΟΣ ΠΑΠΠΑΣ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο οδήγησε τους Μιλγουόκι Μπακς σε έναν τίτλο στο ΝΒΑ το 2021, φαίνεται όμως ότι το μέλλον του θα τον οδηγήσει μακριά απο την ομάδα που τον ανέδειξε.

Ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο, θα έχει δικαίωμα επέκτασης συμβολαίου με την ομάδα των Μιλγουόκι Μπακς το καλοκαίρι του 2024. Αλλά το αν θα καταλήξει να συμφωνήσει σε αυτή την επέκταση δείχνει να βρίσκεται στον αέρα αυτή τη στιγμή.

Μιλώντας πρόσφατα στους New York Times, αποκάλυψε ότι δεν είναι ακόμα σίγουρος αν θα συμφωνήσει σε επέκταση συμβολαίου με τους Μπακς το επόμενο καλοκαίρι.

Ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά για το θέμα:

“Το πραγματικό ερώτημα δεν θα είναι φέτος – αριθμητικά δεν έχει νόημα (σσ. σε λίγες εβδομάδες θα είναι eligible για τριετή επέκταση ύψους 173 εκατομμυρίων δολαρίων). Το επόμενο καλοκαίρι θα ήταν πιο λογικό και για τα δύο μέρη. Ακόμα και τότε, δεν ξέρω. Δεν θα είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου αν δεν ξέρω ότι όλοι είναι στην ίδια σελίδα, όλοι πηγαίνουν για ένα πρωτάθλημα, όλοι θα θυσιάσουν χρόνο μακριά από την οικογένειά τους, όπως εγώ. Και αν δεν το νιώθω αυτό, δεν υπογράφω.

Ποια θα είναι η επόμενη ομάδα του Αντετοκούνμπο

Την ίδια ώρα στην Αμερική όλοι συζητάνε και όπως φαίνεται έχουν καταλήξει και στο ποια θα είναι η επόμενη ομάδα του Greek Freak.

Οι δηλώσεις που έκανε στους New York Times, ήταν άσχημες για την ομάδα του, έκανε όμως όλες τις υπόλοιπες 29 να τρίβουν τα χέρια τους, αφού είναι σίγουρο ότι όλες θα ήθελαν να έχουν έναν τέτοιο superstar στο ρόστερ του και μάλιστα σε μια τέλεια μπασκετική ηλικία.

Οι αναλύσεις όμως που κάνουν οι Αμερικάνοι, οι οποίοι λατρεύουν ως γνωστό να ξεσκονίζουν τα πάντα, μιλάνε για πέντε ομάδες που θα μπορούσαν να κυνηγήσουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο αν δεν υπογράψει την επέκταση με τους Μπακς.

1 – Νιου Γιορκ Νικς

Εδώ και χρόνια θέλουν να κάνουν δικό τους τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και σίγουρα θα κάνουν τα πάντα για να τον αποκτήσουν, αφού ευελπιστούν ότι αυτός θα είναι ο Μεσσίας που θα τους βγάλει απο την αφάνεια.

2 – Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς

Όλοι πιστεύουν ότι οι Γουόριορς θα είναι η επόμενη ομάδα του Greek Freak, αφού και ο ίδιος κάπου εκεί έχει ρίξει το βλέμμα του. Άλλωστε έχει κάνει και κατα καιρούς δηλώσεις που δείχνουν ότι θα ήθελε να έχει στο πλευρό του τον καλύτερο σουτέρ του NBA.

3 – Ντάλας Μάβερικς

Οι Τεξανοί θέλουν να αποκτήσουν έναν παίκτη που μαζί με τον νεαρό ακόμα Λούκα Ντόνσιτς θα αλλάξουν ξανά την πορεία της ομάδας και θα φέρουν τα πρωταθλήματα που λείπουν εδώ και χρόνια απο τον οργανισμό.

4 – Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς

Ο Damian Lillard θα μείνει στους Μπλέιζερς και στην ομάδα του Πόρτλαντ θέλουν να κυνηγήσουν έναν άλλο παίκτη σταρ που θα γίνει ζευγάρι μέσα στο παρκέ με τον Dame.

5 – Μαϊάμι Χιτ

Η ομάδα που έκοψε τα φτερά του Γιάννη σίγουρα θα ήταν ένας ενδιαφέρον προορισμός για τον Greek Freak. Ίσως να τους μπει η ιδέα στο Μαϊάμι ότι χρειάζονται μόνο ένα ακόμα αστέρι για να πάει τους στο επόμενο επίπεδο.

Το σήριαλ πάντως αναμένεται ότι θα είναι μεγάλο και ίσως να έχουμε και μια τεράστια έκπληξη και οι Μιλγουόκι Μπακς κάνουν την ανατροπή και επιλέξουν απο τώρα να τον ανταλλάξουν! Λέτε;

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article