Ο Χάρης Ρώμας αποκαλύπτει: «Θα ήμουν πολύ καλός πατέρας, αλλά ….»

ΑΛΕΞΙΑ ΜΑΚΡΗ

Στα 62 του χρόνια ο Χάρης Ρώμας αποφασίζει να ανοίξει το στόμα του και να αποκαλύψει άγνωστες πτυχές της προσωπικές του ζωής

Ο Χάρης Ρώμας έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και τις σχέσεις που διατηρεί με την πρώην σύζυγό του.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» και μίλησε για την πατρότητα. Τόνισε μάλιστα, πως θεωρεί ότι θα γινόταν πολύ καλός πατέρας. Κατά τη διάρκεια του γάμου του, η σύζυγός του είχε μια εγκυμοσύνη, η οποία όμως δεν προχώρησε τελικά.

«Ήταν έγκυος, αλλά δεν έγινε. Το παιδί θα ήταν τώρα 30 χρονών και βάλε. Ήταν αγόρι. Θα ήμουν πολύ καλός πατέρας, δεν το έχω μετανιώσει που δεν έκανα παιδί, όλα για κάποιον λόγο γίνονται. Κατάλαβα ότι αυτή η σχέση δεν με οδηγούσε κάπου. Η γυναίκα μου τότε το είχε πάρει άσχημα, γιατί η ίδια αισθανόταν καλά. Είμαι καλός σύντροφος, όπως φαίνεται», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, πλέον έχουν καλές σχέσεις, ενώ πρόσφατα τη συνάντησε τυχαία. «Την είδα πριν λίγο καιρό. Έχει κάνει παιδιά, 30 χρονών είναι το μεγαλύτερο. Μου είπε μάλιστα, ότι θα με ψηφίσει, γιατί κατά τύχη ζει στο Χαλάνδρι».

Χάρης Ρώμας

  • Ακολουθήστε μας στο Google News
  • Κάντε μας like στο Facebook
  • Κάντε μας like στο Twitter
  • Share This Article