Η Γη Της Ελιάς Β’ Κύκλος: Παρελθόν η Ιουλία – Νέος έρωτας για τον Κουράκο!

ΜΑΤΙΝΑ ΚΑΡΡΑ

Η Γη Της Ελιάς Β’ Κύκλος: Η σχέση του με την Ιουλία θα περάσει από σαράντα κύματα, την μεγάλη ανατροπή ετοιμάζεται να κάνει ο Κουράκος στη δεύτερη σεζόν .Η σύλληψη της Αθηνάς θα σταθεί η αφορμή, για να αναθεωρήσει πολλά το ζευγάρι. Ο Κουράκος θα δείξει το σκληρό του πρόσωπο. Θα γίνει απόμακρος, απότομος και θα επιμείνει στο κομμάτι της οικογένειας. Η Ιουλία δε θέλει να προσπαθήσει άλλο και παλεύει να του το ξεκαθαρίσει. Το γεγονός αυτό πικραίνει κι άλλο τους δύο πρωταγωνιστές.

Η Γη Της Ελιάς Β’ Κύκλος: Παρελθόν η Ιουλία – Νέος έρωτας για τον Κουράκο!

Η Ιουλία βυθίζεται στη θλίψη. Ο άνθρωπος που αγάπησε τόσο δεν είναι ο ίδιος. Αποφασίζει να φύγει από το σπίτι, κλείνοντας κάθε πόρτα πίσω της. Ζητάει χρόνο από τον Κουράκο, γνωρίζοντας μέσα της πως ο χωρισμός αυτός είναι οριστικός. Πράγματι, στη δεύτερη σεζόν, ο Κουράκος και η Ιουλία δε θα παραμείνουν μαζί. Ο παλιός της έρωτας με τον Στάθη θα φουντώσει, με αποτέλεσμα ο Κουράκος και η Εύα να μένουν πίσω, αφήνοντας το ζευγάρι να ζήσει μαζί το όνειρο.

Η μεγάλη ανατροπή θα έρθει από τον αστυνόμο της Μάνης, ο οποίος θα μας διχάσει αρκετά, στα νέα επεισόδια. Ο Γιώργης, μάλιστα, θα αλλάξει αρκετά. Δεν αποκλείεται να βρει τον έρωτα στα μάτια μιας άλλης ηρωίδας έκπληξη.

https://www.youtube.com/watch?v=zvHfYlvjxTw

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

πηγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article