Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ένας νέος εχθρός για τον Λυκούργο στην σειρά!

ΜΑΤΙΝΑ ΚΑΡΡΑ

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο αγαπημένος ήρωας του κοινού έρχεται ξανά στο προσκήνιο καθώς θα κληθεί να αναλάβει την υπεράσπιση της Αθηνάς Νομικού, η οποία κατηγορείται για τον φόνο του Δημήτρη. Ποιος θα μπει όμως εμπόδιο στον δρόμο του Λυκούργου; Ο ρόλος του Λυκούργου Μπράτη, θα μας απασχολήσει κατά πολύ στον δεύτερο και πολυαναμενόμενο κύκλο της σειράς.

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ένας νέος εχθρός για τον Λυκούργο στην σειρά!

Στον νέο κύκλο, θα δούμε να εμφανίζεται η αδερφή του Δημήτρη. Μια γυναίκα αδίστακτη που κανείς δεν γνώριζε την ύπαρξή της. Η ίδια θα εμφανιστεί στην δίκη της Αθηνάς σαν πολιτική αγωγή έχοντας μάλιστα προσλάβει έναν σκληρό και αδυσώπητο δικηγόρο, με τον οποίο ο Λυκούργος θα δώσει σκληρή μάχη με σκοπό να λάμψει η αλήθεια.

https://www.youtube.com/watch?v=zyJQQXRVWuM

Θα καταφέρει ο Λυκούργος να καταλάβει τον πραγματικό της χαρακτήρα, ή η παρουσία της στην δίκη αλλά και στην Αερόπολη θα χειροτερέψει κι άλλο την κατάσταση; Η αδερφή του Δημήτρη έχει έναν και μόνο στόχο, που αυτός δεν είναι άλλος από το να εκδικηθεί την Αθηνά καθώς πιστεύει πως αυτή σκότωσε τον αδερφό της. Ο ρόλος της όμως κρύβει και άλλα σκοτεινά μυστικά τα οποία θα αποκαλυφθούν στην συνέχεια.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

πηγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article