Νατάσα Θεοδωρίδου: «Φουλ στα μπότοξ» και στις πλαστικές η τραγουδίστρια

Must Read

ΜΑΡΙΛΕΝΝΑ ΒΑΜΒΑΚΙΔΗ
ΜΑΡΙΛΕΝΝΑ ΒΑΜΒΑΚΙΔΗ
Είμαι δημοσιογράφος και ένα απο τα ιδρυτικά μέλη αυτής της όμορφης προσπάθειας που ονομάζεται Newsblog.gr. Γνωρίζω Αγγλικά και Ισπανικά και λατρεύω να παρακολουθώ τα social media και φυσικά του celebrities και να γράφω γι'αυτούς. Μπορείτε να μου στείλετε email εδώ: [email protected]

Η αλλαγή στην εμφάνιση της τραγουδίστριας Νατάσας Θεοδωρίδου απο την αρχή της καριέρας της έως και σήμερα είναι πραγματικά τεράστια.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια Νατάσα Θεοδωρίδου καταφέρνει να συγκινεί τις ευαίσθητες χορδές της καρδιάς με κάθε της τραγούδι.

Αυτό γινόταν ακόμα και στην αρχή της καριέρας της αφού τα τραγούδια της γίνονταν επιτυχίες απο την αρχή ενώ κατάφερνε να έχει και μια τεράστια αλληλεπίδραση με τους θαυμαστές της.

Η πορεία της στο λαϊκό τραγούδι έχει να δείξει πολλές επιτυχίες της που τραγουδήθηκαν από εκατομμύρια χείλη και ράγισαν χιλιάδες καρδιές.

Είναι μια καλλιτέχνης που έχει ακουμπήσει την καρδιά των θαυμαστών της με τα τραγούδια και πάντα γεμίζει τις μεγάλες πίστες στις οποίες εμφανίζεται.

Η γνωστή τραγουδίστρια ανέβασε μια φωτογραφία της στο προφίλ της στο instagram όπου ποζάρει στέλνοντας αγάπη προς τους θαυμαστές της που την λατρεύουν.

Όμως στην φωτογραφία αυτή κινδυνέψαμε να μην την γνωρίσουμε διότι το πρόσωπο της είναι εντελώς αλλαγμένο από τις πλαστικές επεμβάσεις και τα botox που έχουν γίνει πάνω σε αυτό.

Όπως και να έχει η Νατάσα Θεοδωρίδου παραμένει μια αγαπημένη τραγουδίστρια και μια εξαίρετη προσωπικότητα.

Δείτε την εδώ

- Advertisement -

Επίκαιρότητα

Ο Κώστας Χατζηδάκης το ομολόγησε σήμερα. Τέλος τα επιδόματα (βίντεο)

Σε εμφάνισή που έκανε σήμερα στην εκπομπή Αταίριαστοι του ΣΚΑΪ, ο Υπουργός Οικονομικών, Κώστας Χατζηδάκης, αποκάλυψε όλα όσα πρόκειται...
- Advertisement -

Ενδιαφέροντα άρθρα