in

My Style Rocks: Ρίχνει αυλαία το Πάσχα;

My Style Rocks
My Style Rocks

Οι προσδοκίες για το My Style Rocks στον ΣΚΑΪ είναι πάντα μεγάλες, αλλά αν εξαιρέσουμε την χρονιά που παρουσιάστρια ήταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, το ριάλιτι μόδας σχεδόν ποτέ δεν τα πήγε καλά.

Τα στελέχη του καναλιού έχουν εκφράσει ανησυχίες για τη στρατηγική του καναλιού, με τις ίντριγκες και το ξεκατίνιασμα των παικτριών, αφού δεν έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Αυτό φαίνεται ότι ενοχλεί το τηλεοπτικό κοινό με αποτέλεσμα να μην έχει την επιθυμία να παρακολουθήσει το ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ και φυσικά να χάνει λεφτά το κανάλι.

My Style Rocks

Προβλήματα με το ΕΣΡ έχει το My Style Rocks

Μάλιστα τα προβλήματα αναμένονται να είναι μεγαλύτερα αφού το ΕΣΡ ενδέχεται να διερευνήσει το πρόγραμμα αφού ακούστηκαν μερικά «γαλλικά» την περασμένη εβδομάδας.

Εκτός από το χάος που προκαλεί το πρόγραμμα στο κανάλι με τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης, η εμπλοκή του ΕΣΡ και ένα ενδεχόμενο πρόστιμο θα μπορούσε να προκαλέσει προβλήματα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι πολύ πιθανό το «My Style Rocks» να ολοκληρωθεί μέχρι το Πάσχα, κάτι που κανείς δεν θέλει στο κανάλι, αφού θα γράψει μια ακόμα αποτυχημένη σεζόν.

My Style Rocks

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Μπάγια Αντωνοπούλου

Μπάγια Αντωνοπούλου: «Πόσα θες να μας τρελάνεις»; Ποζάρει με μαγιό και τρελαίνει κόσμο

Δήμητρα Βαμβακούση:

Δήμητρα Βαμβακούση: Τα ανοίγματα της μικρής του Survivor θα σε στείλουν αδιάβαστο