Μπισμπίκης: «Για 10 χρόνια δούλευα νύχτα, από μπάρμαν έφτασα πόρτα. Οι γυναίκες γοητεύονταν από αυτό»

ΡΙΤΑ ΖΟΡΜΠΑ

«Εγώ δεν τα είχα καλά με τους κυριλέδες ποτέ στη ζωή μου, ούτε νομίζω ότι θα τα έχω» δήλωσε ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Η επιτυχημένη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» απέκτησε το δικό της podcast και σε αυτό μίλησε ο Βασίλης Μπισμπίκης. Ο ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στον Θάνο Αλεξανδρή, τον συγγραφέα του ομώνυμου βιβλίου και μίλησε για τη σειρά, αλλά και τη νύχτα την δεκαετία του ’80.

«Είμαι στη νύχτα από πολύ μικρός. Οι φίλοι μου με πήγαιναν στα κωλόμπαρα. Για 10 χρόνια δούλευα νύχτα, από μπάρμαν έφτασα πόρτα. Μέσα σε αυτό το περιβάλλον μεγάλωνα. Ήμουν νέο παιδί κι οι γυναίκες γοητεύονταν από αυτό. Το σκοτάδι πάντα γοητεύει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όπως είπε στη συνέχεια, ο ίδιος έχει πολλά κοινά με τον ρόλο του «Στρατή», τον οποίο και υποδύεται στη σειρά. «Μπορώ να βρω πολλές εκδοχές του εαυτού μου στον ήρωα αυτό», δήλωσε.

Πρόσθεσε μάλιστα, πως η νύχτα τον γοητεύει περισσότερο από την ημέρα και τόνισε πως είναι φιλοσοφία ζωής για εκείνον. «Μου αρέσει η νύχτα. Πιο πολύ από την ημέρα. Είναι η φιλοσοφία της ζωής μου. Είμαι λαϊκός άνθρωπος, η βάση μου είναι λαϊκή. Σε αυτόν τον κόσμο μεγάλωσα, δεν μπορώ να αρνηθώ κάτι από όλα αυτά. Αυτές τις εμπειρίες τις εκμεταλλεύομαι για να κάνω παραστάσεις, είτε σαν σκηνοθέτης, είτε σαν ηθοποιόε. Είναι το υλικό μου», είπε ο ηθοποιός.

  • Ακολουθήστε μας στο Google News
  • Κάντε μας like στο Facebook
  • Κάντε μας like στο Twitter
  • Share This Article