in

Μπερδεύτηκαν οι ρακέτες τους και ανακάλυψαν την αγάπη: Η πρώτη κοινή φωτογραφία του Τσιτσιπά με την όμορφη σύντροφό του.

Φαίνεται ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της 25χρονης τενίστριας, Πάουλα Μπαντόσα. Οι φήμες για το νέο ειδύλλιο ξεκίνησαν όταν οι δύο αθλητές ανέβασαν κοινή φωτογραφία στους λογαριασμούς τους στο Spotify και κάνοντας παράλληλα και κάποια tweets.

Πρόσφατα, ένα βίντεο έκανε τον γύρο του διαδικτύου, όπου ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα εμφανίζονται μαζί στην κάμερα. Στο βίντεο, η Ισπανίδα τενίστρια παίζει αρχικά με τα μαλλιά του κορυφαίου Έλληνα αθλητή και στο τέλος ανταλλάσσουν ένα τρυφερό φιλί.

Λίγες ώρες αργότερα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια κοινή φωτογραφία με την αγαπημένη του, όπου τους βλέπουμε αγκαλιά, χωρίς να διστάζουν να εκφράσουν δημόσια τον έρωτά τους.

Δείτε το βίντεο για περισσότερες λεπτομέρειες.

 

@tennis_gossip @Paula Badosa does Stefanos hair, hot ending with super romantic kiss, do you like them as a couple? #tsitsipas #stefanostsitsipas #paulabadosa #tsitsidosa #tennis #rolandgarros #🎾 ♬ suono originale – Tennis_Gossip

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Αύξηση των εσόδων: Τα 4 ζώδια που θα έχουν αλλαγές στην τύχη τους τον Ιούνιο, σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη

My Style Rocks: Η Νικόλ συναρπάζει με την πιο σέξι εμφάνιση που έχουμε δει ποτέ – Αποκαλύπτει το στήθος της χωρίς εσώρουχα! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)