in

Miley Cirus: Το νέο της video clip είναι φωτιά και λάβρα. Σύντομα και Νο1

Miley Cirus
Miley Cirus

Η Miley Cirus έχει βαλθεί να μας καταστρέψει, αφού μετά την τεράστια επιτυχία που κάνει με το Flowers, τώρα έδωσε στην δημοσιότητα το video clip απο το νέο της τραγούδι με τίτλο River και ήδη έχει προκαλέσει σάλο.

Από τότε που η Miley Cyrus ξεκίνησε τη δισκογραφική της καριέρα πριν από 17 χρόνια, όταν έπαιξε για πρώτη φορά την φανταστικό χαρακτήρα της ποπ σταρ στην επιτυχημένη σειρά της Disney, Hannah Montana, έχει κυκλοφορήσει τα πάντα, από ποπ-ροκ έως ριψοκίνδυνη R&B, και αντανακλαστική λαϊκή ποπ έως φανταχτερή κάντρι-ντίσκο.

Miley Cirus

Νέο video clip για την Miley Cirus

Τώρα, η 30χρονη τραγουδίστρια, ηθοποιός απολαμβάνει τους καρπούς της επιτυχίας με μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της απο την αρχή της καριέρας της το Flowers.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια Miley Cirus τώρα όμως ανεβάζει ακόμα περισσότερο τον πήχη, με το νέο της video clip, στο οποίο για μια ακόμα φορά κόβει την ανάσα.

Δείτε το νέο της τραγούδι River εδώ

Γκρεμίζει το Instagram μέσα σε λίγες μόνο ώρες

Η ίδια έδωσε μέσα απο τον λογαριασμό της στο Instagram, ένα απόσπασμα, απο το νέο της τραγούδι και φυσικά τα χιλιάδες σχόλια και τα likes δείχνουν την τεράστια απήχηση που έχει στους θαυμαστές της που σε λίγο θα φτάσουν το τρομακτικό νούμερο των 200.000.000 followers.

Με ένα μαύρο super μίνι που κόβει την ανάσα η δημοφιλής τραγουδίστρια αναστατώνει τα εκατομμύρια των θαυμαστών της με το νέο της hit River.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

«Η Γη της Ελιάς»

Η Γη της Ελιάς spoiler: Μετά απο ξεκαθάρισμα λογαριασμών «τελειώνουν» χαρακτήρα άρον άρον

Σοφία Αλιμπέρτη

Σοφία Αλιμπέρτη: Πραγματικά αγνώριστη επιστρέφει τηλεοπτικά μετά απο 14 χρόνια