in

Μαύρο Ρόδο: Απίστευτο spoiler για τον Γεράσιμο βλέπει το φως της δημοσιότητας

Μαύρο Ρόδο Γεράσιμος

Ραγδαίες και όπως φαίνεται τραγικές θα είναι οι εξελίξεις στο Μαύρο Ρόδο αφού αυτά που θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι πραγματικά συγκλονιστικά και θα καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό που βλέπουν την σειρά στο Mega.

Πιο ερωτευμένος άνθρωπος από τον Γεράσιμο που μένει στη Γερακιανή, δεν θα υπάρχει μικρή οθόνη και ο Νίκος Κουκάς αποκαλύπτει παρακάτω ποιο θα μπορούσε να είναι το τέλος του ήρωά του.

Τι θα γίνει με τον Γεράσιμο στο Μαύρο Ρόδο;

Μαύρο Ρόδο

Σε συνέντευξή του στην Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου μίλησε για τη δουλειά του στο τηλεοπτικό σίριαλ.

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τον ήρωα σου…

Εδώ και καιρό. Εκδηλώθηκε ο Γεράσιμος! Έδειξε και την αγάπη του γι’ αυτό το κορίτσι αλλά και το έγκλημα που έχει κάνει.

Έτσι όπως προέκυψαν τα γεγονότα μάλλον δεν είχε άλλη επιλογή. Αποκάλυψε ότι έκρυβε τόσα χρόνια και αυτό έχει πάρει διαστάσεις αλλού επίπεδου.

Ηρέμησε που το έβγαλε από μέσα του…
Αλλά συνεχίζει να είναι στα κόκκινα. Ότι και να του πει κανείς είναι έτοιμος να αρπαχτεί.

Πλέον είναι ξεκάθαρα τα πράγματα κι αυτό είναι το γεγονός που τον παρακινεί. Δεν το ψυχανεμίζεται. Το ξέρει όντως ότι αυτοί οι δύο είναι ερωτευμένοι και πράττει αποφασιστικά. Οι κινήσεις του από δω και πέρα είναι στοχευμένες.

Δύσκολο. Έχει έρθει τούμπα ο κόσμος του. Είχε πίστεψε σε κάτι τόσο πολύ που δεν ισχύει. Τώρα που συνειδητοποιεί πως τα πράγματα δεν είναι όπως θα είχε χτισμένα στο μυαλό του, σοκάρεται.

Καταλαβαίνει παράλληλα πως ο ίδιος δεν ήταν ικανός να βγάλει την Ελισάβετ από το μοναχισμό, κάτι που τελικά κατάφερε κάποιος άλλος. Μου φαίνεται πολύ δύσκολο λοιπόν επιστρέψει το παλιό του εαυτό εκτός κι αν ερωτευτεί κάποια άλλη, πράγμα μάλλον αδύνατο.

Έχουν διαπράξει ένα έγκλημα σχεδόν μαζί και έχουν δεθεί με έναν τρόπο. Άρα δεν ξέρω αν θα αν μπορεί αυτό να το αφήσει πίσω του.

Θα παίξουν ξύλο με τον Πέτρο; Μάλλον όλοι αυτό περιμένουν…
Νομίζω πως δε γίνεται να μην παίξουν ξύλο. Κάποια στιγμή θα γίνει αυτό αλλά δεν ξέρω που θα τους οδηγήσει. Είναι τόσο έντονα τα συναισθήματά του Γεράσιμου προς τον Πέτρο που δεν ξέρω αν θα έμενε στο ξύλο.

Θα μπορούσε να κινδυνεύσει ζωή του Πέτρου στο Μαύρο Ρόδο;
Πιθανόν!

Έχει ήδη κάνει ένα έγκλημα. Πιστεύεις ότι θα το έκανε ξανά;
Δεν ξέρω αλλά έχει τυφλωθεί. Προσπαθώ να του δώσω ελαφρυντικά, αλλιώς δεν μπορώ να υποδυθώ κανένα ήρωα, όμως βλέπω ότι πλέον ο ήρωας μου δεν έχει τίποτα να χάσει. Άρα είναι ικανός για όλα, συνεπώς είναι πολύ επικίνδυνος.

Στην ίδια την Ελισάβετ θα μπορούσε να κάνει κακό; Το έχουμε δει να συμβαίνει. Άνθρωποι που έχουν ερωτευτεί τρελά μια γυναίκα προτιμούν να την σκοτώσουν από το να την έχει κάποιος άλλος.
Όχι δεν πιστεύω ότι θα το έκανε αυτό ποτέ. Ο Γεράσιμος θα πέθαινε για την Ελισάβετ! Άλλωστε μέσα του πιστεύει πως ότι κάνει είναι για το καλό της.

Ως Νίκος καταλαβαίνεις την εμμονή του ήρωα σου στο Μαύρο Ρόδο;
Φυσικά και την καταλαβαίνω. Το παιδί είναι για φάρμακα. Ξεφεύγει από τα όρια του ακραίου και σίγουρα δεν θα έπραττα έτσι την προσωπική μου ζωή. Παρόλο που εν μέρει τον δικαιολογώ. Γιατί από μικροί είχαν αποφασίσει να πορευτούν κάπως έτσι.

Και έτσι συμμαχεί με την Κασσιανή, όπως έχουμε ήδη αρχίσει να βλέπουμε.
Θα το κάνει αλλά δεν τους βγαίνει σε καλό. Μάλιστα όταν εκείνος καταλάβει τις προθέσεις Κασσιανής, θα προστατεύσει την Ελισάβετ.

Το έγκλημα που διέπραξε έχει αρχίσει να γίνεται γνωστό. Το έμαθε όλη οικογένεια του. Θα φτάσει στα αυτιά του ενδιαφερόμενου, του Σαράντου;
Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο. Μυστικό που ξέρουν πάνω από δύο άτομα παύει να είναι μυστικό. Ο Γεράσιμος θα φοβάται στο εξής μήπως η Ελισάβετ μιλήσει.

Θα βρει κάποιο σύμμαχο στο Μαύρο Ρόδο;
Θα βρει άτομο που θα τον ακούσει και θα προσπαθήσει να τον κατανοήσει.

Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος μπαίνει φυλακή και αυτοκτονεί

Τι να περιμένουμε από το Γεράσιμο στο Μαύρο Ρόδο;
Δεν θα σταματήσει να κάνει χαλάστρα σε Πέτρο και Ελισάβετ, όμως να ξέρετε πως σύντομα θα φύγει απ’ το χωριό γιατί θέλει να ηρεμήσει και να ξεφύγει. Θα πάει στην Πάτρα.

Αυτό έχει να κάνει με το γεγονός πως και Ελισάβετ θα είναι στην Πάτρα;
Προφανώς! Και η νέα του ζωή μακριά από τη Γερακιανή θα είναι προσαρμοσμένη πάνω στην Ελισάβετ. Δεν έχει σωτηρία αυτό το παιδί και εγώ θέλω να έχει… Παρόλο που θα του παρουσιαστεί μια ευκαιρία να ασχοληθεί με κάτι διαφορετικό, θα την πετάξει, γιατί δεν μπορεί να κάνει αλλιώς. Είναι μονόδρομος όλα για τον ήρωα μου.

Δώσε μου την εκδοχή σου για το πως πρέπει να ολοκληρωθεί αυτός ο ήρωας στο Μαύρο Ρόδο.
Θα μπει φυλακή ή θα αυτοκτονήσει, ή θα μπει φυλακή και θα αυτοκτονήσει (γέλια).

Δηλαδή θα τον κλάψουμε τον Γεράσιμο φέτος;
Δεν ξέρω. Η αλήθεια είναι πως έχει βοήθεια από την οικογένεια του. Μακάρι να τον βοηθήσουν.

Μαύρο Ρόδο Γεράσιμος

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Σασμός spoiler

Σασμός spoiler: Νέος εχθρός έρχεται να απειλήσει την Αργυρώ

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη «ζαλίζει τη Χαβάη» με την πίσω όψη φωτιά !!!